|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
DVD čitač
ne radi. ne svjetli kontrolna lampica i ne reagira uopće, nema ga ni pod my comp. probao sam priključit stari cd čitač. on reagira, kontrolna lampica svjetli, al kad ubacim cd neće ga pokrenut. pod my com ga nema. OS je vista, još prošli tjedan sve ej normalno radilo, a prekjučer sam instalirao sp2 na vistu, jel može biti da je u tome problem? molim pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Spokoj mu mir diskovima dao! ![]() Novi ti košta oko 150-200 kn. SP2 na Vistu????? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
da, al pročitaj cijeli post. kad sam priključio stari cd čitač, sad sam već priključio i dvd čitač bez pržilice također stari, niti oni ne rade. tj. reagiraju, al nema ih ih prikazane pod my comp i ne žele učitat cd, al se daju otvorit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Možda otišao kabel?Struju dobivaju,tj.otvaraju se ali ide kabel je možda problem.Posudi od nekog i probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
probao sam i s drugim kabelom, imao sam stari. ista stvar. pa jebemu mater. moguće da je nešto na matičnoj pregorilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je, baci je u smeće. Pročitaj pravila i napiši što nedostaje. Pogledaj jumpere, ako se radi o IDE uređajima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|