|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
(riješeno) Krivo prikazana ikona particije
Prvo mi se ikona od particije zamjenila sa ikonom od Stalker-a (!?) posto sam imao kopirane neke fileove od igre na toj particiji i sada kada sam te fileove izbrisao, ostalo je samo ono sta je oznaceno....znaci nema standardne ikone od particije!? Pokusao sam rijesiti to sa TuneUp 2009. rijesit, ali ne ide...pokaze mi tamo da je ikona vracena na normalu...ali nije, vec je i dalje ovako kako je na slici! Ima netko ideju kako to rijesiti....bio bih zahvalan da se to rijesi jer mi ovo lagano dize tlak i ne kuzim kako je ikona uspjela "nestati"!! ![]() Evo SS..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Safe mode? Ima li slučajno na dotičnoj autorun.ini(skriven, pa je potrebno uključit prikazivanje takvih)? Remove a drive letter? Tweak UI Daljnji koraci - registry? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ako ti ništa na kraju ne uspije, prebaci podatke na drugu particiju i ponovno formatiraj. to bi trebalo riješiti problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
U krajnjem slučaj formatiraj tu particiju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
TNX ekipa, ali pomoglo je samo formatiranje particije. I dalje ne kuzim u cemu je bio problem i kako je OS uopce i na koji nacin pokupio ikonu od Stalkera-a, kao ikonu za particiju, ali ok.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|