|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Slušalice
Bok svima! Razmišljam o kupnji novih slušalica i jedne su mi zapale za oko pa me zanimaju vaša mišljenja da li ih se isplati uzet ili ima boljih! Riječ je o ZALMAN HS ZM-RS6F, USB, sive. (360 kn za gotovinu) ![]() Naime slušalice bih uglavnom koristio za gaming pa mi je bitno da daju kvalitetan zvuk i da zarobe cijelo uho da zvukovi izvana ne smetaju. Čitao sma jedan review (http://www.xbitlabs.com/articles/mul...lman-head.html) gdje kažu da nisu loše i da imaju nekih nedostataka ali da se za tu lovu može dobit bolje. Meni je napominjem najbitnije da slušalice obuhvate cijelo uho da mogu neometano čuti korake protivnika. Ukoliko netko od vas ima neki prijedlog za neke druge bilo headset sa mikrofonom ili bez (totalno nebitno) molio bih vas da pomognete. Specification Manufacturer ZALMAN Product name Theatre 6 Model number ZM-RS6F Type of dynamic heads Electro Dynamic Round Type Micro Speaker Frequencies range 50 – 20,000Hz Sound pressure 89dB +/-3dB at 50mW Impedance 16Ohm at 1kHz Nominal power 0.02W Maximum power 0.15W Weight 316.8g (without packaging) Cord Straight, triple entry 300cm Plug 3 headphone mini-jacks Price $50 Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Sluske nisu lose samo sto su USB i to mi se ne svidja. Mozda grijesim ali mislim da pravi zvuk dolazi drito sa zvucne kartice a ne sa one koja je ugradjena u same slusalice. Moja preporuka NE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|