|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Paljenje kompa nakon nestanka struje
Evo imam neki "problem" tj cudno ponasanje nakon sto mi nestane struje (ili istekavanja kabela) pa ako moze koji savjet.. Uglavnom kad upalim komp (stisnem Power na kucistu) komp se upali na par sekundi (znaci diskovi ventlatori...), zatim se ugasi i opet upali ali ovaj put ostane upaljen. Nezam do cega je al sve mi vuce na napajanje zato sam i posta ovdje. Napajanje je corsair 520hx Ostatak konfe: Maticna Asus P5E3 CPU Q6600 @3ghz Memorija 2gb ddr3 1333(Corsair) Diskovi 2 x 640 WD hdd Graficka ATI 3870 X2 5 x 12cm Ventilator E i da ne otvaram novu temu zanima me ako kojim slucajem ubodem jos jednu ATI 3870 X2 hoce li mi ovo trenutno napajanje biti dovoljno(tesko al cuda se dogadaju). Ps komp se nikad nije zamrza ili nesto slicno i to vec ima dobrih godinu dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidio jako često na konfama sa LGA 775 socketom. DFI, Gigabyte ploče redovito takvo što rade. Pogotovo dok se OC-a, ali se znalo to "duže" paljenje i javljati dok je duže ugašen komp ili ištekan. Vjerojatno "feature" ploče, provjerava jel sve ispravno etc. Dok sve radi kako spada, ne brini ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
To nije nikakav problem, to paljenje takvog tipa. Često se i meni događalo, uglavnom kod klokanja. CCMOS uglavnom riješi problem A za još jednu x2... ja mislim da bi to Cors bez ikakvog problema pogonio ![]()
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
To je normalno imam i ja sa Gigabyte ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
gigabyte + chieftec = takoder (hunt, nemaju svi corsa ![]() pogotovo prilikom "prisilnog" restarta, nekad se uplati-ugasi-upali. a kad se iscupa kabel, i kresnem power na kucistu, ne reagira paljenje odmah trenutno. kao da ima delay ili tako nesto. uglavnom, mene ne dira, jer sve radi 5/5. btw tech, mislim da to nije cool boot. jer koliko znam cool boot je kad moras paliti gasiti plocu "dok ne uhvati". i promjenis sve osim ploce ciji bios prode sva moguca fleshanja, i dalje ne pali nego tek iz n-te.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
freak
|
Kao sto su ti svi potvrdili,i ja cu ![]() ![]() PS,90% sam siguran ta bi taj Cors mogao "tjerati" jos jednu HD3870X2
![]() |
#14 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zanimljivo AB9 quadGT ti mi nikad nije napravila (osim kada je bila nestabilna) ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|