|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Windows Live Messenger 8.1 - ne čujem sugovornika
kod frenda nikako ne uspijevam postici da cujem sto nam sugovornik govori, on nas cuje. kontrola zvuka je preko gigabyte-ovog softvera, zvuk je na ploci 8 kanalni realtek, izlaz zvuka je na zvucnike, mikrofon je spojen na prednji audio panel i provjereno prima zvuk. jedno vrijeme nismo se culi medusobno, nakon sto sam ukljucio opcije recording i playback multistreaming od tada me sugovornik mogao cuti no ja ne cujem (drugi ga mogu cuti tako da je problem negdje na nasoj konfi). neznam vise sto mora biti selektirano u opcijama izlaza na driveru u win i samom programu.... na starijim konfama je bilo ukljuci i radi ali ovo je katastrofa..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prema kojem standardu je napraljen audio front panel? AC97 ili HD Audio? Razlikuju se po rasporedu pinova. Za AC97 ti automatsko prepoznavanje uštekanih uređaja mora biti isključeno, a za HD Audio uključeno. Kad to provjeriš, u onim opcijama za reguliranje glasnoće pojedinog zvučnika si moraš dodati i Front Pink In, zatim dole uključiti taj mikrofon i to bi trebalo biti to. Nažalost, trenutno sam vrlo daleko od stolnog kompa pa ti ne mogu provjeriti kako točno ide postupak, ali to je ono okvirno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|