|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
nForce od sada i za Intel procesore
Oho, ko bi rekao da če Nvidia i ovdje zagurati nos. Baš me zanima kako ovo bude izgledalo i kako budu reagirali malo "zadrtiji" zagovornici Intela na pojavu chipsetova za Intel od nama nam svima obožavane Nvidie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: nForce od sada i za Intel procesore
Ajd da i to vidimo kak bu funkcioniralo. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa Nvidii je davno prošao vlak kaj se tiče Intela, ATI je već unazad dvije godine odlučio jače zagristi u taj kolačič, to i radi...zadnja ploča za tu platformu (ATI-jeva) je bila jako dobra. ATI i za Intel i za AMD cilja prvenstveno na OEM tržište, to je primarni cilj, i oni su to jasno rekli. Puno očekuju od OEM tržišta, pogotovo od nove AMD platforme, dosta se truda i love ulupalo da izađu na tržište prije Nvidie i to im je i uspjelo. ![]() MSI već lifra microATX ploče za 939, tu su za sad uletjeli još ECS, Tul Corporation, Sapphire i ASUS, tako da je sad ATI pokrio lavlji dio OEM tržišta, Nvidia samo hvata zadnji vlak ![]() ![]() ![]() Mi se kao kupci nemamo na kaj žaliti na takvo nešto, konkurencija je uvijek dobo došla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Mi se sigurno nemamo na što žaliti. Zašto? Zato što ovim potezom nvidia vraća Intel u gaming arenu (SLI) i time prisiljava amd da spusti (ili bar ne diže..) cijene. Također, moja buduća A64 ploča će umjesto PRASTAROG AC97 zvuka imati next gen intelov onboard zvuk (kad već nema SS2 :< ) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|