|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
savjet od expert: koji od ova dva prijenisnika?!
Imam nakanu kupiti prijenosnik. Dvojim se između Hp 6830 s,FU358ES,Intel Core2Duo P8400,4GB ram,250GB,Ati HD 3430 i sa druge TOSHIBA Satelite P300-23X: Intel Core 2 Duo T6400,4GB ram,250GB,Ati 3470. (http://de.computers.toshiba-europe.c...ibaShop/false/) Čitao sam da su Toshibe puno "bolji" prijenosnici u odnosu na Hp,prvenstveno je kvalitetniji ekran,zanima me koje su grafičke bolje kod ova dva modela,da li ima puno razlike kod procesora iako su oba oko 2x2Ghz,i što izabrati???Kakav savjet?Uglavnom računalo će služiti kao zamjena za kućno računalo budući da je stara kanat već "zahrđala".Nisam fan igrica,tek ponešto zaigram,možda mi zbog posla zatreba A.Cad kojeg ću instalirati,za net,koji filmić pogledati i to je to! Važno mi je 17". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Razlika u grafičkoj nije velika u korist Toshibe, kao i razlika u procu u korist HPa ... Najveća razlika je kako si i rekao u kvaliteti u korist Toshibe, i kućišta i ekrana, te to što nude dužu garanciju. Ako je slična cijena svakako bi izbor bila Toshiba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Da,hvala na odg.! Nije mi jasno što su ti Hp zasloni toliko lošiji iako su i jedni i drugi(u konkr.slučaju) 1440x900 no čitam komentare da je vidljivost jako loša itd. Što je s baterijama kod Toshibe,kakva su iskustva u trajanju baterije kod 17"? Ovaj Toshiba bi me došao oko 600€ s toga mi je zanimljiva.Mislim da je to dobra kupnja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ekran u tog HPa ima loš kut gledanja, dosta lošiji od Toshibe. Što se tiče baterije, u HPa i nije baš nešto, za Toshibu iskreno ne znam za P300, ali pretpostavljam da je i tu prednost na Toshibinoj strani, sudeći prema drugim modelima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|