|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Usljed nebrige itd o kompu pocelo mi se desavat to da nisam mogao pokrenut odredjene programe, fileove itd... Posto dugo vremena nije bio napravljen format odlucio se ja tako za to jerbo je to dosada uvijek rjesavalo sve probleme ali ne i ovaj put.... Nakon formata te frisko instaliranih Windowsa s svim pripadajucim zakrapama i packovima opet nemogu pokrenut odredjene aplikacije poput The All-Seeing Eye, Zona Alarma itd.... potom ja lijepo instalirao NOD32, restartao sistem kako NOD nalaze ali onda nemogu uci u Windowse, odnosno mogu uci ali kada se treba pojaviti desktop pojavi se samo background a explorera (taskbar itd) nema, odnosno ima ga u WTM-u i zauzima 100% procesora.... Ali to nije sve, mućnem ja glavom i reko idem ga bacit u Safe mode mozda tamo imam vise srece. I udjem ja fino u SafeMode i tamo "sve sljaka", pokrenem NOD32, puknem sken i nadje 760 i kusur virusa Tarita.B ili nesto slicno u svim exe fajlovima koji postoje na disku odnosno na svim particijama, lijepo pustim NOD-a da to fino ocisti i kad je ocistio ocu ja izaci iz Safe moda ali nejde :confused: odnosno stoji na Logoff ekranu dobrih 10-ak minuta dok nisam puknuo po restart buttonu. Nakon restarta opet isti K.... i opet nemrem u Winse pa reko idem u Safemode deinstalirat NOD (nije pomoglo iskljucivanje NOD-a u startupu). Deinstaliram ja njega, puknem restart i trataratira evo me u windowsima i sve 5 osim sto se ZoneAlarm nemoze pokrenut te javlja gresku: VALIDIATION failed for C:/......../......./.....zlclient.exe i sad ja nekuzim tku to koga jebe, ja njega ili on mene. Ako tko ima kakav prijedlog neka vice inace cu riskirat 80GB podataka, zavitlat disk u zid, kupit drugi, odjebat internet, modeme, Wlanove, pizde materine i bacit se na igranje HL2 do kraja života a i poslije toga. Sory na dužem postu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Da stvar bude zanimljivija sada gledam u "virusopediju" http://www.eset.com/pedia/t.htm i ispada da uopce nema tog Tarita.B tak da neznam jel sam ja u kurcu i imam halove, fleševe ili ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nasao sam u cemu je problem: http://securityresponse.symantec.com...w32.pinfi.html sad ga jos samo maknut pa budemo vidjeli rezultate. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ima problema, tata bi igrao nešto ![]() ![]() btw: sve je riješeno još juče s online sccanerom, NOD32 i formatom. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|