|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
psched.sys & BSOD problem
Ne znam dal da ovo spada pod hardverski ili softverski problem ![]() Uglavnom, u zadnjim mjesec/dva nekoliko puta mi se restartao kompjuter iz cista mira. Zadnji put sam iskljucio opciju 'automatically restart' da mogu vidjet sta tocno kaze ako mi se opet to desi i desilo se međutim u cjeloj to strci nisam zapamtio nista vise od toga da se spominje psched.sys... Sljedeci put cu se potrudit da prepisem sve sa BSOD-a... Sto se tice kompjutera: testirao sam memoriju sa memtestom i ne javlja greske hardovi nemaju bad sectora (barem prema hd tune-u) temperature su u redu (kao i oduvijek) skenirao sam komp sa antivirusom i nista ne javlja sto se tice hardvera stavio osam novo napajanje prije nekih mjesec/dva, ali vise ni sam ne znam da li se BSOD poceo pojavljivati nakon toga ili mozda vec prije... Također, imam i novi modem DV-2020 za pristup internetu posto sam promjenio providera nedavno... (navodim ovo dvoje iako mozda to nema nikakve veze s tim...) U Event Vieweru ima poprilican broj errora i warningsa, ne znam od kud da pocnem :P Surfajuci po netu spominje se minidump iako ja to nisao uspio naci na svom kompu.. Zahvaljajem na ikakvoj pomoci, ako me mozete uputiti u nekom konkretnom smjeru jer stvarno ne znam gdje da gledam... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |