|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
repair windowsa
Neki dan se probudim, upalim komp a ono crni ekran i kaze neki file missing. insert windows setup cd and go to repair...bla bla... Izgubila zivce, jedva nabavila cd s windowsima jer sam u mjestu gdje znam svega 5 ljudi i nemam koga pitati, nasla na netu neke upute za mutave kao sto sam ja, i sve lijepo napravila...i popravila i sad radi... e ono sto me zanima je: 1. Zasto i zbog cega dolazi do tog da samo odjednom neki file missing pa ne moze pokrenit windowse? ( a vecer prije tog je radio ko beba) 2. Da li sada postoji mogucnost da jos uvijek nesto ne valja s windowsima i dal postoji mogucnost da mi se to opet desi? Molim nekog strpljivog da mi objasni sto se tocno desilo i sta napraviti ako se opet desi! Hvala! Zadnje izmijenjeno od: piroska. 01.05.2009. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
vidim odgovori frcaju na sve strane....dragi forumasi hvala vam na vasoj pomoci! nadam se da bar neki imaju vise srece nego ja pa dobiju neke odgovore na ovom usranom forumu! nevjerojatno da se nitko, od 48 ljudi koliko je procitalo ovaj post, nije udostojio potrudit i odgovorit....a sumnjam da bas apsolutno nitko ne zna odgovor! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ne bi vjerovao/la, ali doista postoji mogućnost da nitko od nas ne zna zakaj ti se to dogodilo. S obzirom da mi ne koristimo to računalo, niti znamo što je corruptalo fajlove Windowsa (jel to neki softver zeznuo ili je pak neispravan hardver u pitanju). A i sami Windowsi znaju bit sami sebi problemom. Mada je najčešće korisnik krivac ![]() Glavno da je stvar riješena repairom Windowsa.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|