|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Izrada online (web) shop-a par pitanja
ovako, aj nek mi se javi netko tko radi, izrađuje, ima iskustva sa navedenom tematikom, otvarali bi obrt ja i cura, te krenuli sa web shopom zapravo, pa trebam što više info oko toga.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Neznam koliko si upućen u web ali kao i za praktički svaku vrstu web sajta / portala, tako i za web shopove postoje CMS sustavi( za besplatne nisam siguran ). Nisam baš radio ni sa jednim od njih pa ti neznam ni ime jdnog takvog reći, ali proguglaj "web shop cms" i sigurno ćeš nešto naći. Kad nabaviš CMS, treba ti hosting i domena naravno, zatim baciš CMS na server, povežeš s bazom, instaliraš itd.. i kasnije se sve odvija preko interne administracije CMS-a. Znači dodavanje proizvoda, brisanje proizvoda i sve ostalo ćeš raditi u administraciji CMS-a. Disclamer: Ko što rekoh, nemam baš sa web shop CMS-ovima iskustva, ali brijem da bi ovako trebalo biti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
slobodno se javi na icq/msn/skype kad me vidiš online. uskoro (negdje tamo od 6.mjeseca) ću imati dosta slobodnog vremena pa se možemo i dogovorit za neku kompenzaciju ako ti odgovara ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Web programer
Datum registracije: Sep 2008
|
Ovako ![]() http://weblocus.tk (domena se čeka ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sry, nisam stigao prije..imas pm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|