|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zvucnici@chipoteka
Dali ih je tko slusao, izgledom su mi primamljivi, vidio ih neki dan u chipoteci pa bi ih piknuo http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8011300409 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mislim da ti je ovo cijena za samo jednu kutiju. Bio je jedan review na net, malo proguglaj, di čovik kaže da su dobri. Vjerojatno nisu ništa ekstra ali i ne moraju bit ni sranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
a i meni se cini da je ovo cijena za par...osim ako nasi nisu lihvari pa cijenu povisili za 100%...sto najvjerojatnije i jesu jer je svugdje navedeno gdje dolaze "u paru"... nego ja sam se bio malo zagledao u taj tvoj model i u ove a sad bi naranvo sve ovisilo o tome bi li trebao iskesati jos nesto za neko pojacalo ili bi preko linije valjda isli normalno...a da ne pregore zvucnici...ili linija ![]() btw sto bi se tu gledalo kad bi ih isao spajati : snaga linije, impedancija koju prima ili nesto trece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ma linija ide do 16oma tako da nebi trebalo s te strane biti problema @syss : ma znas sto sam ugl htio reci...da podrzava zvucnike do 16 oma impedancije...samo mi je ono gore bilo lakse i brze za napisati XD nego me bilo zanimalo da li bi jos sto trebalo gledati kod spajanja...al izgleda da nebi Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 22.04.2009. u 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jednio sto ti sad preostaje je da isprobas kako to radi pa nam javis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
a cujes...donesi neke testne zvucnike pa da isprovamo...sto se lose moze dogoditi...u najgorem slucaju ce nesto izgoriti i moci cemo onda podijeliti info s drugima ![]() cini mi se da cu ja ipak pricekati jos neke novceke za stereo amp...a do tad se "krpati" sa sluskama i samim linijskim zvucnicima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
sigurno je da imas zastitu na liniji od preforsiranja...frend mi ima sharpovu liniju iz 92' 2x30w rms 6ohma i na nju smo spajali zvucnike od 100w od 4 ohma koji su kostali oko 500DM nesjecam se marke, ali kada bi malo odvrnio jace linija se gasi, tako da u tvom slucaju da nabavis nesto jace nego sto linija moze tjerat, taj bi posao rjesavala zastita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
kao prvo ispricavam se sto uletavam kolegi u oglas ali tehnicki ovdje se i dalje radi o zvucicima @ chipoteka da li valjaju sto ovi na sljedecem linku http://www.us-appliance.com/ssf6000....hannelid=FROOG |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
nista Red....inace ti sonyevi su malkoc bolji negoli oni koje dobijes uz njihovu liniju za 1500kn...ali sa nekim kvalitetnim pojacalo mislim da nebi zvucali lose...al opet bolje bit strpljiv i skupit 500-600 kn vise i uzet neke bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ti zvučnici iz chipoteke su u pravilu jeftinija varijanta brand name zvučnika poput Sonyja. Jednako su dobri/loši, samo što će isti takav Sony ili V-trek npr. koštati parsto kuna više. U tom cjenovnom rangu od 700-900kn ja bi odabrao Mission MV-2 ili MV-4 koji se puno ljepše čuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
e pa to mene zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Onda ti je to vjerojatno jedan od boljih izbora. Preporučio bih ti da si obavezno poslušaš te zvučnike prije nego ih kupiš, jer ih chipoteka ima svakakvih. Dečki će ti ih tamo spojit na onaj receiver. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|