|
![]() |
#1 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Par problema s FireFox-icom
ej, ljudi, kak ste? malo se javljam, jer imam neke probleme s Firefoxom, niš big dil, ali iritira.... a lot! #1: Ne znam zakaj : ali kad kliknem Ctrl+F4 (close tab), uvijek mi zatvori DVIJE tabice - onu koju želim + još jednu s lijeve ili desne strane.... jedini način je da ih zatvaram pomoću dugmića (gumba) na samom tabu, tj, naj desnijem gumbiću u baru s tabovima... mislim da bi to imalo veze s Extensionsima koje imam, tj, koje sam prije imao, i (valjda) ih krivo uninstaliro #2: Da li postoji BILOKAKAV način da se spriječi FireFox da mijenja veličinu kad otvori neki popup: npr. kad sudjelujem u nekim anketama/otvaram nekus liku u popupu, firefox to otvori, ali i resiza se, kao što bi to napravio i IE... kako imam (naravno) namješteno da ne otvara FF nove prozore, nego samo nove tabove, tako to poprilično iritira, i smeta u radu, jer moram maximizirat ponovo i sl... znači, želim da stranice ne mogu određivat veličinu FireFoxa...moguće? #3: Svako malo mi se resetira Firefox... Ne sve, ali: -pobrišu se bookmarksi -resetiraju se extenzije (postavke, pozicija i sl) -resetira se pozicija buttona i toolbara -resetira se u difolt skin (ponekad!) -resetira se homepage -extenzije, teme, autocomplete, history i temp ostaju na mjestu.... to mi najviše smeta jer svako malo moram sve ponovo namještat... any ideas? Yours Truly, Roko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
rjesenje pitanja 2: options -> web features --> Advanced pokraj Enable Java script iskljuci Move or resize existing windows
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
hvala puno! ![]() ![]() Zna netko ostale? |