|
![]() |
#1 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Dake polovna ploča kupljena... Vlasnik se kune da radi (zasad je smatram ispravnom) Problem... Tranzicija sa Soket A na s939 koja podrazumjeva rasprodaju stare konfe prije kupovanja nove grafike... Pa sam odlučio par dana vrtit S3 Trio dok to ne rasprodam/kupim drugu VGA E sad: Proc: 3000+ Venice Mobo: gore sve piše... Ram: 2x 512 TameMS BDTEC 500 VGA: S3 Trio 64+ PCI Sve to sastavljeno - ne radi... VGA bios na grafi se fino prikaže na ekranu i nakon toga - mrak... Tako ostaje, ploča beepne jednom kratko (abit kodovi kažu da je to post passed al na ekranu nema ničega), može je se gasiti na power button, resetriati na reset button, ali od POSTA ni p... Probao sam CLEAR CMOS sa svim varijantama... Probao sam Ins boot... 3 Razna napajanja... Drugi ram... Ventovi se vrte, proc se malo ugrije nakon nekog vremena što ga tako pustim... Na par mjesta se spominju nf4 PCI problemi ali ova mobo nije nigdje spomenuta u tom kontekstu... E sad je pitanje što sad...:confused: Kupit nekakvu PCI-e kartu pa probat s njom...? Flashat autoflasher diskom bios - pa što bude bude...? Pronaći i ubit prodavača ploče?: sniper : Garancije nemam, ali ploča je navodno kupljena u Linksu...
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...moze biti do graficke vrlo lako jer se meni to deslilo kad sam puno stegao vent na grafickoj pa se pcb malo iskrivia i to mi se isto desilo,probaj s drugom grafom svakako...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Eto danas sam nabavio x550 ploča radi ko urica... Dakle PCI S3 Trio karte - NE rade na ovoj ploči... : hello2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|