|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kako otvoriti hp6720s?
bezuspjesno sam probao otvoriti doticni laptop, a hocu ag ocistiti od prasine jer vent se vec nekih mjesec dana vrti skoro na full sto me iritira... odsarafio sam sve sarafe sa doljnje strane laptopa, makno bateriju naravno prije, i jednu stranu mogu lagano odvojit prstima (oko5-9mm) al sredina i druga strana koda je jos negdje zasarafljena... nisam htjeo nista na silu da nebi bilo ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Sigurno si maknuo sve? Kod mene na HPu samo 2 šarafa drže tipkovnicu i pored njih je naznačeno koji su, ane trebaš ostale skidati ... A ispod tipkovnice imaš pristup svemu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pregledaj na ovom linku http://vsslfpro.zcce.compaq.com/plmc...ML/default.htm Izaberes svoj model i pogledas filmice kako se otvara. Nadam se da je pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pročitaj manual http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/.../c01293339.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
imas s donje strane lapa 2 ili 3 sarafa pored kojih ti je nacrtana tipkovnica,jedan je obicno ispod poklopca za ram,onda s gornje strane tipkovnice iznad "F" tipki imas male plasticne sarke koje moras spustit prema dolje sarafcigerom,skuzit ces ih kad pogledas bolje i to je to,i jos 2 sarafa na ventilatoru i izvadis ga van,ocistis bakreni cooler i sklopis nazad
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na 6x20s seriji nema šarki, to je samo na 6715, a za skidanje venta moraš skinuti i switch cover jer je jedan od vijaka ispod njega.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hvala puno svima na odgovorima! nije mi ni palo na pamet da bi moro tipkovnicu vadit van tj da je sve s te strane, puno hvala svima! sutra obavim to! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|