|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
HTPC daljinski
Koristim daljinski od Gigabytove dvb-t kartice u vista mce, radi odlicno ali spaja se na tv karticu a ne na usb pa ne moze probudit komp. Koji daljinski da uzmem, koji vi koristite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za vista mce microsoft remote... pretraži moju htpc temu, imaš sve o tom daljinskom. pali-gasi komp bez greške. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
iMON remote moze takodjer. Iz iskustva radi; pali, gasi, stanby, hibernate, logoff, logon
![]() |
#5 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
iMON remote je gamble. Ako imas srece, dobijes ispravni. Ja sam ga isto dobio sa Silverstone kucistem i vrlo brzo ga zamjenio sa Microsoft Remote koji je daleko bolji daljinski. Na iMONu je direkcionalni pad cudno (ne)radio... Doduse, to je bilo prije dvije godine pa su se stvari mozda izmjenile od tada... Ali i dalje bi preferirao MS Remote za VMCE.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala na odgovorima, gledao sam i ja za vista mce remote i uzeo bih ga vec ali nemam pojma di ga naci... Gledao sam nabava.net i ne vraca mi nista. Vidio sam na forumu da se ljudi zale kako ga je tesko naci u RH. Ima li tko kakvu ideju di ga trazit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Pošto nije kompatibilan sa Microsoft Remoteom ni po IR standardu niti po broju i izgledu gumbi, vjerojatno neće ali će se možda moći namjestiti da radi kao što se iMON može tako da odsimulira pritiskanje tipki na tipkovnici. Moraš probat...
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|