Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.03.2009., 14:50   #1
stiffmeister
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Baterije za TP R60, potražnja pomoć

Tražim trgovinu u kojoj bi mogao kupiti bateriju za navedeni laptop (konkretno verzija 9455Y1N), nije previše bitno jeli 6cell ili 9cell. E sad, mogu uzeti preko ovlaštenog servisa (zel-cos od mikronisa) no kod njih moram čekati 2 tjedna i moram platiti instalaciju od 140kn. Instalaciju !?! WTF?!? Pa onda radije nebi. Guglao sam i nisam baš nešto našao, pa ako znate tgovniu u koju se mogu ušetati (ili ju dobiti za dan-dva) i kupiti tu bateriju, bio bih jako zahvalan ako biste me uputili gdje to obaviti. Unaprijed hvala
stiffmeister je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2009., 15:04   #2
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor stiffmeister Pregled postova
Tražim trgovinu u kojoj bi mogao kupiti bateriju za navedeni laptop (konkretno verzija 9455Y1N), nije previše bitno jeli 6cell ili 9cell. E sad, mogu uzeti preko ovlaštenog servisa (zel-cos od mikronisa) no kod njih moram čekati 2 tjedna i moram platiti instalaciju od 140kn. Instalaciju !?! WTF?!? Pa onda radije nebi. Guglao sam i nisam baš nešto našao, pa ako znate tgovniu u koju se mogu ušetati (ili ju dobiti za dan-dva) i kupiti tu bateriju, bio bih jako zahvalan ako biste me uputili gdje to obaviti. Unaprijed hvala
Ne razumijem bas, baterija je i opcija i rezervni dio. Mogu je naruciti i svi IBM servisi i svi IBM prodajni partneri.
Oglas

Oglas
Staro 27.03.2009., 15:16   #3
stiffmeister
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ne razumijem bas, baterija je i opcija i rezervni dio. Mogu je naruciti i svi IBM servisi i svi IBM prodajni partneri.
Mene zanima postoji li koja trgovina/servis koja to već ima i da nemoram plaćati gluposti tipa ove koje sam već naveo u Zel-Cosu oko instalacija(ili kako oni to zovu "rad na uređaju"). Imaš možda imena/stranice još kojeg IBM ovlaštenog servisa/prodajnog_partnera?
stiffmeister je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2009., 15:49   #4
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor stiffmeister Pregled postova
Mene zanima postoji li koja trgovina/servis koja to već ima i da nemoram plaćati gluposti tipa ove koje sam već naveo u Zel-Cosu oko instalacija(ili kako oni to zovu "rad na uređaju"). Imaš možda imena/stranice još kojeg IBM ovlaštenog servisa/prodajnog_partnera?
Sumnjam da ce ti itko to naplatiti jer to ionako spada u dio koji mijenja korisnik (kapio kao opciju ili kao rez. dio), nisam siguran zasto je oni naplacuju.

Popis, trazi pod service provider.

Edit: maloprije čuo, mora se staviti stavka rad, ali s 99 ili 100 % popusta, nisam siguran...

Zadnje izmijenjeno od: Old Iggy. 24.04.2009. u 11:00.
Old Iggy je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2009., 10:27   #5
shoki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2004
Frend mi radi tamo pa sam ga baš pitao.
Veli on da si krivo pročitao ponudu koju si dobio. Usluga "Vrijeme rada na uređaju" mora biti na bilo kojem njihovom računu jer ti nemogu zbog zakona prodati dio bez usluge jer su servis. Ono što si previdio je 99,99 % rabata na taj rad pa si računaj kolko te ispadne. Pa nije niko blesav da ti naplaćuje skidanje i stavljaje nove baterije !!!
Malo si bolje pročuitaj ponudu.
Staro 24.04.2009., 13:58   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme