|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
IGP ATI Mobility HD3200
dakle, imam laptopac sa navedenom grafičkom sa šer memorijom do 1.5 gb rama... na netu sam pročito da je moguč hybrid crossfirex sa tom grafičkom... zanimaju me svi moguči detalji vezano za to... tipa: sa kojom grafičkom? di to nabavit? koja cjena? kolko bi mi to poboljšalo laptopac? unaprijed se zahvaljujem na svim ozbiljnjim odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To se odnosi na normalne piceke, ne na lap ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
znači... nemoguče je da si nabrijem laptopac (što se grafičke tiče)? a stvarno, negdje na nekom forumu ko da sam pročito da je moguče u taj laptopac ubaciti hd 3470 tako da se dobije crossfirex... wtf??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivo si pročitao. U laptop nije moguće ubaciti dodatnu grafiku. Ako laptop ima neintegriranu grafu, možda je se može zamijeniti boljom, ali to ovisi o dosta faktora i nije za početnike. Sistem spajanja integrirane i neintegrirane grafe radi na nekim AMD čipsetima za desktop procesore, zove se Hybrid Crossfire i radi samo sa slabijim grafama.
![]() |
#6 |
Registered User
|
a jbg onda... a dal postoji mogučnost "kontroliranja" te share memorije koju imam ili to radi baš samo na principu da si grafa uzima share memorije kolko je njoj potrebno??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ok, tnx |
![]() |
![]() |
|
|