|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Protiv prljavih prljavo ...
Eto kada govna, papci i šljam seru sa spamom sada se svi brane, skidaju ovo i ono protiv spama, a zaka ne bi na isti način mi njih spamali ? E pa eto netko se sjetio: http://www.warp2search.net/modules.p...icle&sid=21008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4051553.stm http://www.neowin.net/comments.php?i...&category=main pa neka oni to fino i plate, fino neka si plate tetrabajte i tetrabajte prometa ... mislim mrzim spamere svih oblika od onih mail, preko onih kaj mi zapunjuju ograd i sandućić sa promo materijalom, do onih maloumnih, glupih i usranih koza koje me spamaju telefonom ... serem im se na ankete, dobili ste poklon ako dođete na prezentaciju tu i tu jer vaš je telefon izabran programom ... da program se zove otvori imenik i prstom pa koga napikneš ... joj kako sam lud od njih.
|
|
|
#2 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
heee,za postanske spamere preporucam"hardwerski" program,njeznog naziva.."dober-man ili jos bolje rot-weiler gobl...errr, a za tete prek telefona: mam im pustis audio verziju "glibokeg pozeraka",sa defaultom na ..jaaa,jaaa, fickeeen,ja, rauchen meine liebeee,he, mislim da vise nebi nikad ni probala se bavit telefon marketingom.... hm,jedino da ponudi "dable tricu(P3) za dvajst kuna zlatica, morti bi je posluhnul.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: dobaar.....
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trudim se iako neam pojma ![]()
|
|
|
#6 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam sve skužio...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nije ni on sam sebe skužio. Da ga ne poznam, reko bi da je malo predugo držao glavu u bačvi.
|
|
|
#8 | |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: dobaar.....
Citiraj:
" jaaa,jaaa, fickeeen,ja, rauchen meine liebeee " --- ovo moram probati jednom . Fora je prejebena ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
...
Datum registracije: Nov 2002
|
|