|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Protiv prljavih prljavo ...
Eto kada govna, papci i šljam seru sa spamom sada se svi brane, skidaju ovo i ono protiv spama, a zaka ne bi na isti način mi njih spamali ? E pa eto netko se sjetio: http://www.warp2search.net/modules.p...icle&sid=21008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4051553.stm http://www.neowin.net/comments.php?i...&category=main pa neka oni to fino i plate, fino neka si plate tetrabajte i tetrabajte prometa ... mislim mrzim spamere svih oblika od onih mail, preko onih kaj mi zapunjuju ograd i sandućić sa promo materijalom, do onih maloumnih, glupih i usranih koza koje me spamaju telefonom ... serem im se na ankete, dobili ste poklon ako dođete na prezentaciju tu i tu jer vaš je telefon izabran programom ... da program se zove otvori imenik i prstom pa koga napikneš ... joj kako sam lud od njih.
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() heee,za postanske spamere preporucam"hardwerski" program,njeznog naziva.."dober-man ili jos bolje rot-weiler gobl...errr, a za tete prek telefona: mam im pustis audio verziju "glibokeg pozeraka",sa defaultom na ..jaaa,jaaa, fickeeen,ja, rauchen meine liebeee,he, mislim da vise nebi nikad ni probala se bavit telefon marketingom.... ![]() ![]() hm,jedino da ponudi "dable tricu(P3) za dvajst kuna zlatica, morti bi je posluhnul.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: dobaar.....
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trudim se iako neam pojma ![]()
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam sve skužio...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nije ni on sam sebe skužio. Da ga ne poznam, reko bi da je malo predugo držao glavu u bačvi.
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: dobaar.....
Citiraj:
![]() " jaaa,jaaa, fickeeen,ja, rauchen meine liebeee " --- ovo moram probati jednom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
|