|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() http://www.3dgamers.com/games/proevolsoccer4/downloads/ Tko voli nogomet, tko ima para za gamepade i spojen tv-out neka skine demo i uziva u najboljoj nog. simulaciji od vremena jaserra arafata ![]() Demo je tezak oko 74-75MB i taj je bez komentatora dok je veca verzija oko 250 i kusur MB-a. U demou je moguce odigrati jedno poluvrijeme (5minuta) te su na raspolaganju četiri repke (engleska, švedska, italija i španjolska). Za razliku od PES3-ojke ovaj PES je puno ispolirani, fluidniji i inovativniji tako da kad izade final verzija nevidim raloga zasto ga ne nabaviti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo ja bas danas skinuo demo od 200tinjak Mb...odigrao sam par poluvremena i tako ne mogu reci da me odusevio ima malog napredka u odnosu na 3 ali mi se cini dosta slica.Ali nisam ga jos isprobao kako treba.Pozitivno je to da su imena normalna,ali mislim da ce biti dobar(citaj bolji od 3) Da se netko ne pita zasto sam ludak skidao 200Mb...odgovor je FAX... 600 Mb od oka 15stak min...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
oni koji imaju plejstejšn 2 igraju ovo već nekih 3-3 i pol mjeseca....samo pod nazivom Winning Eleven 8 ![]() odlična igra....još su popravili obranu i puno otežali golove van 16 metara...iako stara "korner fora" i dalje pali ![]() samo su mi totalno upropastili vieria ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|