Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.11.2004., 14:37   #1
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Thumbs up Pes4

http://www.3dgamers.com/games/proevolsoccer4/downloads/

Tko voli nogomet, tko ima para za gamepade i spojen tv-out neka skine demo i uziva u najboljoj nog. simulaciji od vremena jaserra arafata

Demo je tezak oko 74-75MB i taj je bez komentatora dok je veca verzija oko 250 i kusur MB-a. U demou je moguce odigrati jedno poluvrijeme (5minuta) te su na raspolaganju četiri repke (engleska, švedska, italija i španjolska).

Za razliku od PES3-ojke ovaj PES je puno ispolirani, fluidniji i inovativniji tako da kad izade final verzija nevidim raloga zasto ga ne nabaviti.

marac je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2004., 23:03   #2
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Evo ja bas danas skinuo demo od 200tinjak Mb...odigrao sam par poluvremena i tako ne mogu reci da me odusevio ima malog napredka u odnosu na 3 ali mi se cini dosta slica.Ali nisam ga jos isprobao kako treba.Pozitivno je to da su imena normalna,ali mislim da ce biti dobar(citaj bolji od 3)
Da se netko ne pita zasto sam ludak skidao 200Mb...odgovor je FAX... 600 Mb od oka 15stak min...
Oglas

Oglas
Staro 20.11.2004., 01:21   #3
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
oni koji imaju plejstejšn 2 igraju ovo već nekih 3-3 i pol mjeseca....samo pod nazivom Winning Eleven 8

odlična igra....još su popravili obranu i puno otežali golove van 16 metara...iako stara "korner fora" i dalje pali

samo su mi totalno upropastili vieria no barem su odlično napravili adriana (da igram sa interom )
MentalHarikiri je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno