|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Preporuka pisača do 1200 kn
Tražim dobar pisač do kojih 1200 kn. Treba mi za češći ispis dokumenata i rijeđe fotografija. Do sad sam našao HP Photosmart D7260 i HP Photosmart C5380 . Za prvoga sam našao zamjenske tinte. Ima li zamjenskih i za C5380? Kakvi su to pisači? Može i preporuka i oko drugih pisača (Epson, Canon....). Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Zar ne vidiš kontradikciju u svojem pitanju? Kupuješ Photosmart znači PHOTO printer a printer ti ne treba za fotografije. Jedino što ti se isplati uzeti za tu aplikaciju je sljedeča opcija ![]() koja radi savršeno i košta 50% jeftinije. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
To ti je CISS for hp Photosmart C5380. Dobra stvar! A što se tiče printera; Imam Samsunga ML-1640, monochrome laser, tak da s tim pišem dokumente i tekst. Novi bi mi bio za neke dokumente sa slikama i za print slika, kvalitetnih slika za fotoalbum itd... E sad, vidio sam komentare da HP jede boju u pitanju dana te su zamjenske dosta skupe. Za oko mi je sad zapel i Canon MP630. Čitao sam reviewe i kažu da je jako, jako dobar. A i našao sam zamjenske tinte za njega za 25 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa dalo bi se eksperementirati. Al da se vratim na temu. Ipaj bi uzeo Canona MP630. Ima li tko kakva iskustva s tim pisačem? Ima li kakva alternativa Canonu MP630, a da je bez scanera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|