Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.09.2008., 11:40   #1
Rebel
Premium

Rebel's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
(riješeno) Call of duty 4 - connection interrupted

Provider je optima, prije je sve bilo ok ali sad mi se vrlo često događa da počnem igrati na serveru i da nakon 15ak minuta izbaci connection interrupted pa da moram restartirati komp da bi se mogao ponovo uključiti na server jer ako se pokušam bez restartiranja piše key code in use...Evo trenutno sam ga resetirao 3 puta i svaki put connection interrupted. A recimo, izađem iz igre nakon toga, pokušam surfati i sve normalno.
Nešto sam našao da bi trebalo resetirati modem (ako sam dobro shvatio). Imam Huawei Smartax MT880. Nažalost, skoro ništa se ne kužim u te stvari, pa bi volio detaljnu pomoć i, ako je moguće, sa što manje neshvatljivih izraza.
Rebel je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 18:33   #2
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Hm moze biti do providera.Ovo s cd key in use je do master servera i to je normalno ak brzo mjenjas servere ili ak puce veza pa opet ides na isti server. Ista stvar ko i s steam igrama. Uglavnom mozda je do optime jer prico mi je frend da na amisu nema sanse da ista moze igrati jer puca svako malo i ping je preko 800...
AiM je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.09.2008., 18:46   #3
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Rebel Pregled postova
Provider je optima, prije je sve bilo ok ali sad mi se vrlo često događa da počnem igrati na serveru i da nakon 15ak minuta izbaci connection interrupted pa da moram restartirati komp da bi se mogao ponovo uključiti na server jer ako se pokušam bez restartiranja piše key code in use...Evo trenutno sam ga resetirao 3 puta i svaki put connection interrupted. A recimo, izađem iz igre nakon toga, pokušam surfati i sve normalno.
Nešto sam našao da bi trebalo resetirati modem (ako sam dobro shvatio). Imam Huawei Smartax MT880. Nažalost, skoro ništa se ne kužim u te stvari, pa bi volio detaljnu pomoć i, ako je moguće, sa što manje neshvatljivih izraza.
Mogao si ovo staviti u podfrum --> Igre --> COD4: MW.....

Nego kak stojiš sa firewallom?
PB updetan?
Ako je do PB-a onda napravi ovo:

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3023
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 18:55   #4
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Jesi stavljao neki config novi?
Kimi je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2008., 03:13   #5
Rebel
Premium

Rebel's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
updetao sam pb i (na svoju sramotu) isključio win firewall (nedavno sam stavljao Prozore i naravno, najjednostavnije rješenje mi nije palo na pamet) i 2-3 partije je bilo sve ok. ako i dalje bude tako, javim da se izbriše tema.
Rebel je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2008., 15:26   #6
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Rebel Pregled postova
updetao sam pb i (na svoju sramotu) isključio win firewall (nedavno sam stavljao Prozore i naravno, najjednostavnije rješenje mi nije palo na pamet) i 2-3 partije je bilo sve ok. ako i dalje bude tako, javim da se izbriše tema.
Svakome se može dogoditi...
Glavno da sad radi.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2009., 15:40   #7
luckyluke
Premium

Datum registracije: Mar 2009
e ljudi imam pitanje ...a kako mogu iskljuciti taj windows zero?meni se isto nekad pojavljuje connection interrupted ali ne cesto...za sta sluzi onaj vista anti lag??jer mozda da se sprjeci connection interrupted??e da imam d linkov g dwl-g122 wireless usb adapter
luckyluke je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno