|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Help veliki molim...Kad uključim U-TORRENT i on počne skidati nešto,,,ne mogu otvoriti Mozillu Firefox...nego moram restartat komp svaki puta...zašto mi to radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
nisu si baš dobri Firefox i uTorrent. Nema neke pomoći.Dok se skida upotrijebi onu Microsoftovu glupost IE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
da ali do sada mi je sve radilo ko po špagi kako se kaže...i sve je šljakalo ok...i odjednom šteka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Nema veze FF s utorrentom. Utorrent ima veze s time da pojede sve konekcije na windowsima pa ostali programi se muce. Pogledaj u Event Viewer-u dal imas 4226 errora. Patchaj tcp/ip i dalje ce radit ok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
kako da patcham tcp/ip? i thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Hvala svima....riješeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
opet mi šteka na visti kad se odspojim sa u-torrenta---nikako mi ne želi otvarati ni jednu stranicu u mozilli iako torrent ne radi!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
btw. ja sam imao isti problem i ovo vrlo jednostavno rješenje je meni pomoglo: ako koristite Eset Smart Security potrebno je u njemu otići na sljedeću lokaciju: advance setup/antivirus & antispyware/web access protection/HTTP/web browsers i u popisu koji dobijete pronaći utorrent, te staviti crveni X u kockicu pored njega! to je riješilo sve moje probleme s utorrentom i surfanjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam jednostavno morao na visti x64 instalirat patch za otvaranje konekcija. Vec sam pisao pred vise pola godine o tome, a sad mi se isto pocelo sve cesce javljat usporenje kad je utorrent upaljen. Jednom kad se javio 4226 error najcesce je trebalo restartat racunalo da mi veza pocinje normalno radit. Otvorio konekcije, povisio globalne konekcije u utorrentu sa 120 na prijasnjih 200 i sve radi najnormalnije. @ asusdelta. Ne znam kako si spojen na net, no provjeri si i mreznu karticu. Meni je bezicni wf511 u kombinaciji sa utorrentom na visti x64 redovito blokirao net ili bacao BSoD. Mijenjanjem kartice i otvaranjem konekcija problemi nestali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
Dečki šljaka sve!!!hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Meni je bio problem sa Nod32 antivirusom. (skenira svaku konekciju... tako nešto) Samo crveni X kak je gore rečeno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|