|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Logitech MX1100 - prve slike
MX1100 exclusive hands-on Bežičan miš, kao njegov stariji brat MX1000, samo sa laserom i kotačićem sa žiroskopom, kakav se nalazi na MX Revo i G9. Poboljšanje u odnosu na G9 je što se gumb za free spin nalazi sa gornje strane miša. Meni je osobno i MX Revolution bio prevelik, a ovaj miš je još veći od njega. Po meni jedan veliki nedostatak... Prikazan je sa 2 AA baterije, a ne li-ion. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Punio4. 20.08.2008. u 01:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hm zanimljivo, pretpostavljam da će biti budget model, tj oko 300-400 kn što je budget za Logitech ![]() AA nije nedostatak baš jer 2 AA mogu komotno imati 5000+ mAh, dok li-ion teško ide preko 1000 kod takvih dimenzija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
U biti kada sam uzimao MX1000 najveći bad mi je bilo to da su baterije "integrirane" u sam miš..jer ipak samo nabavljanje takvih zamjenskih baterija obicno kosta vise nego sam mis..no eto..kvalitetne su baterije pa su mi i dan danas nakon godinu-dvije sadvim ok.. ..tako da te 2xAA baterije su za mene samo pozitivna stvar.. ..nekako mi malo ovaj mis slici kao "mladji brat" ili nekakav prototip od MX1000..smjesno za reć, no nekako "plastično"..
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
kontam da cu ovo zemnit.doslo vrijeme da mx610 ode u penzijicu. a jedina stvar je sto me nervira mjenjanje baterija. hoce ovaj mx1100 imati svoj punjac ili posebno se mora puniti baterijica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.bug.hr/vijesti/?id=90000 70 € nije baš malo... Kod nas će biti sigurno još skuplje. Svidja mi se novi Wave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
®
|
da je bar punjaca. nebude to ispod 500kn sigurno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
®
|
eo neke fotke jos. http://gizmodo.com/tag/logitech-mx1100-review/ kad to treba doci kod nas? jel ima punjac ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Oću jaaaaaa! Pravi muški miš nije za curice, veći i teži, što je najbitnije nema više onih gay baterija koje traju jedan dan, majke mi ubija me to na G7 koji pametnjaković je to smislio svaki dan šaltati te njihove kvadratiće, mrš. Logitech kaže u Europi sredinom devetog, znači ako ja vjerujem svom atlasu i kalendaru, a kažu mi da ne bih smio jer Hrvatska se nalazi u nekom među-prostoru prostora i vremena, to znači DANAS, jeeeeeeeeeeeee!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Recenzije su odlične za sada: http://www.extremetech.com/article2/...2328305,00.asp http://www.amazon.com/review/product...owViewpoints=1 http://reviews.cnet.com/mice/logitec...ag=api&subj=re http://gizmodo.com/5040312/logitech-...ite-mouse-ever Tko zadnji do linksa magarac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
|
459 kn optimum. i kontao sam vec odavno cim stigne da uzimam i sad citam Not rechargeable. sranje zivo ostacu jos malo na mx610. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Meni nije jasno kako je to nekima minus, 200 dana a da ne moraš mijenjati baterije? a na G7 svaki drugi dan, ne kontam, da je rechargable sigurno ga ne bi uzeo. E da postoji i rechargable izdanje no on dolazi u onoj desktop tipkovnica+miš kombinaciji http://www.logitech.com/index.cfm/ke.../4677&cl=us,en Zadnje izmijenjeno od: madmax17. 26.10.2008. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
®
|
meni je lakse svaki dan staviti mis na njegovo postolje i da me ceka spreman cim dodem za komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako stvarno baterija drzi duzi niz dana, onda nema nikakve potrebe brinut oko toga. Ja sam svog MX1000 ostavljao da se isprazni do crvene crtice prije nego sam ga stavljao punit. Manje bateriju "mucim" duze ce izdrzat. A i sad nakon vise od 2 godine baterija radi jos uvijek dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ovaj mx1100 recharcagble dolazi sa 2000 mah sanyo baterijom tako da ti dođe na isto, ja imam duracell punjač i 2650 mah baterije, dva komada ima da traju 300 dana ili više, znači ista stvar kao da si kupiš sanyo punjač za 50 kuna i normalan mx1100. Zadnje izmijenjeno od: madmax17. 26.10.2008. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
ček, pa uzmu se 2 sanyo 2700 mah, kupi se ljepo paket od 4 komada i imaš uvjek 2 pune koje čekaju ![]() Ahhh, oču jaaa ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Miš je predobar! Već dugo tražim savršeni miš u svom posjedu sam imao Razor Death Adder, Logitech mx nešto i Logitech G7 i, iako mi je bilo teško priznati, sa niti jednim nisam bio potpuno zadovoljan a tražio sam i bežični dok DA i mx to nisu a imali su i druge mane. Isprobavam ga u cod5 i radi jednako dobro kao i žični, unutra držim jednu bateriju tako je na idealnoj težini, nakon pola mjeseca je na 70%, ne gasim miš kada zagasim komp nisam siguran da li bi trebao tj. da li se tada troši baterija niti me briga jer dugo traje očito. Kao manu bi naveo 'nevidljivi gumb', e sada razumijem Logitechovu dilemu to je mjesto gdje odmaramo palac pa očito da nesmije biti osjetljiv no ovako je kocka kada ga ti stisneš oće li se on smilovati i proraditi ili ne, znači nije dovoljno osjetljiv. Šteta jer je ideja odlična i gumb je jako 'udoban' može mu se zadati bilo koja komanda pa radi i u fpsovima i normalno bilo kojem softweru, možda će se razgaziti sa vremenom (sumnjam) možda bi se dalo otvoriti miš i nešto napraviti sa tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Tražim zamjenu za sadašnji izdurani iFell mouseman-a, i čini mi se ok izgledom, a sad kakav je to je pitanje. Gledam si još i G5 ima ga brat, nije loše, al reko da uzmem nešto drugo.
![]() |
#23 | |
Rocker
|
Citiraj:
![]() ![]() neznam za g5, al mx 518 mu nije baš po kvaliteti blizu, puno "plastičnije" i krhkije djeluje, a da ne velim da mi je u samo god dana otpala boja sa loga ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Yugokiller
|
Naravno ![]() Treba mi nešto slično kaj će mi stat pod ruku ![]() Jel ga netko nabavio?! Evo baš imam doma od frenda revolution, i ako je ovaj veći, još bolje. Na slikama svi izgledaju veliko, a od novijih još je G5 najveći, a ovog nisam nigdje našao izloženog u trgovini. Pošto imam I-feel mouse man-a treba mi stvarno poveči miš.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 28.11.2008. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
"Samo vodu ne!"
|
Prvi radni dan sa novim MX1100 se bliži kraju. Veselio sam se dugo novom pokušaju da si nađem savršen miš za dugotrajni rad u CADu. Nisam uspio. Sve što ću napisati je naravno subjektivno. Miš je zapravo OK, ali ima mana i mislim da ne vrijedi 436kn. Nije ni blizu prvoj seriji MX1000 ako se mene pita. Takvih više na žalost nema. Ove zadnje serije MX1000 su bile smeće. Prvenstveno zbog baterija koje su valjda povadili iz Casio satova... Najveći problem sa MX1100 mi je ergonomski. U odnosu na MX1000 nedostaci su slijedeći; Nije dovoljno velik (po dužini). Imam duge duge prste i velike ruke. Nema dovoljna mjesta za srednji i mali prst tamo s desne strane. Mali prst vozim po podlozi. Ona dva back/forward gumba su predaleko nazad i problem mi je dohvatiti "back" bez promjene položaja ruke. Više puta sam danas slučajno zahvatio gumb za promjenu DPI kad sam htio left click. Scrollwheel je sam po sebi jako dobar, ali onaj pokretni dio koji lagano vibrira kad se brzo vozi miš već mi polako ide na živce. Onaj nevidljivi gumb lijevo dolje je super ideja, ali za moj veliki palac previše nazad. Tipično za višu klasu Logitecha, laser radi savršeno. Precizno i brzo reagira. Odogovara mi što nema punjača i šugavih baterija. Još sad samo da drži donekle. Možda će se nekom činiti kao cjepidlačenje, ali kad se koristi za CAD 8-12h/dnevno, sve te male razlike imaju velike efekte. Moj zaključak; Ergonosmki bolji od Revolutiona (imao sam ga para dana i nikako mi nije sjeo), lošiji od MX1000. Sad već ozbiljno sumnjam u mogućnost pronalaska savršenog miša. Mislim da je defintivno došlo vrijeme za 3Dconnexion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Fino izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
mish ima jedno mjesec dana kak si ga je buraz kupio i time je onaj stari za 40kn predan u ruke mojoj curi (kojoj on super odgovara) sad imam pitanje... buraz mi se zhalil, al nisam to do jucher ishel gledat: mish kao da se zblokira u nekim igrama, tj. ja pomichem misha i on ide do neke tochke, onda se kao smrzne i ne trza makar ja mahao njime svuda po podlozi (buraz ima neku crnu od Razera), chak sam probal i po bijelom papiru i po stolu, ali kao da je s*****... gad uopce ne trza, onda proradi i onda opet se tak zblokira... koliko sam skuzhio, to radi samo u igrama, mijenjal sam osjetljivost od minimalne do maksimalne, ali nije pomoglo... mene sad zanima da li je to problem koji se mozhe rijeshiti uninstall/installom ili da ga nosim na reklamaciju (ako je moguce - mjesec dana proshlo, nisam gledal jamstveni list) ak treba informacija ili ak nije potpuno jasno, samo recite |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Yugokiller
|
Što se tiče štekanja, znam, glup prijedlog, ali uzmi produžni kabl i uštekaj reciver podalje od kučišta. Meni je tako nekad štekao(nešto mu ometa vezu valjda). Pošto imam monitor s USB portovima, uštekao sam ga tamo i od tad nemam tih problema
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|