Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2010., 22:20   #1
petkovicroby
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
monitor.Problem?

Ovako posto sam nedavno kupio samsung 2033HD,on je na racunalo spojen obicnim plug & play kablom.Ono sto mene zanima prvi put sam pogledao film danas na njemu i sto sam primjetio da se slika kao slama na gornjem djelu
otprilike ovako : http://slike.hr/slike/samsung2033hd_e2432.jpg.html znaci tu di je zuta tocka tu se lomi slika...
ali to nije NON-STOP.bude tako pa prestane pa manje i td. pa opet malo vise.E sad mene zanima dali bi se to popravilo sa DVI kablom?Jer meni je sad spojen preko bijelog konvertora u graficku.
Probao sam tri filma i na svakom mi se desi to.Dali ima ljeka za to ili treba na popravak.Nije star 2 tjedna
molio bih savjete...hvala
petkovicroby je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2010., 22:51   #2
juiced
Premium
Moj komp

juiced's Avatar

Meni je isti tako. To misliš na crnim linijama? Ako da, to mislim da je do filma jer sam to viđao na svim monitorima na kojima sam gledao film.
juiced je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.01.2010., 23:55   #3
petkovicroby
Premium
Moj komp

Pa otprilike kak kazes ali moguce da je sam na jednom mjestu skroz bude takva crta.Dok u igrama nema toga i ovako dok surfam i td.I dali je moguce da smetaju zvucnici sto su iznad monitora kojih 10cm?makar sumnjam daj e do tog kad i sami monitor ima zvucnike XD(bar mislim dan nije do toga...
petkovicroby je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno