|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
monitor.Problem?
Ovako posto sam nedavno kupio samsung 2033HD,on je na racunalo spojen obicnim plug & play kablom.Ono sto mene zanima prvi put sam pogledao film danas na njemu i sto sam primjetio da se slika kao slama na gornjem djelu otprilike ovako : http://slike.hr/slike/samsung2033hd_e2432.jpg.html znaci tu di je zuta tocka tu se lomi slika... ali to nije NON-STOP.bude tako pa prestane pa manje i td. pa opet malo vise.E sad mene zanima dali bi se to popravilo sa DVI kablom?Jer meni je sad spojen preko bijelog konvertora u graficku. Probao sam tri filma i na svakom mi se desi to.Dali ima ljeka za to ili treba na popravak.Nije star 2 tjedna ![]() molio bih savjete...hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Meni je isti tako. To misliš na crnim linijama? Ako da, to mislim da je do filma jer sam to viđao na svim monitorima na kojima sam gledao film. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa otprilike kak kazes ali moguce da je sam na jednom mjestu skroz bude takva crta.Dok u igrama nema toga i ovako dok surfam i td.I dali je moguce da smetaju zvucnici sto su iznad monitora kojih 10cm?makar sumnjam daj e do tog kad i sami monitor ima zvucnike XD(bar mislim dan nije do toga... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|