|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
kuleri za 9600xt
bok svima eto odlucio sam klokirat svoju 3d club 256 mb karticu na malo vise frekve od sada (535/335, ne ide vise) pa bi molio da mi netko preporuci neke kulere za graficku u nekom srednjem cijenovnom razredu. E da nekaj sam procitao da postoje i kuleri za mem. pa bi i to uzeo. Koliko bi tada mogao ici gore sa frekvama? Inace konfa je 2500+@3200+ 512 ddr PC3200 400 mzh Hynix/7,3,3,2.5, maticna ECS N2U400 nforce 2, 80 gh hdd seagate, 300 w napajajne. Hvala na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Pročitaj iz mog siga ![]() S time da je sada nastupili "povoljni" vremenski uvijeti za clockanje, tako da bi se dao izvući još koji MHz više ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
dobro to je naskuplji koji vidim tamo a ovi ostali za oko 130 kn sta to nista ne valja? E da recite mi kakvi su to kuleri za memoriju i gdje se stavljaju. Jesu to za memoriju na grafickoj kartici ili za moju ddr memoriju na maticnouj ploci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Imaš i za memoriju na grafičkoj i za memoriju na matičnoj pogledaj na linksu čini mi se da uz zalmana onoga što je spomenuo Rodijak dobiješ i 8 malih pasivaca za mem. na grafi. Ej Rodijak javi mi ako si dobio jer si i ja mislim uzeti tako nešto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ok zahvaljujem vam se svima na odgovorima i jos samo jedno pitanje pa vise necu biti dosadan. Koliko bi mogao (po vasoj procjeni) podignut frekve s ovim kolerom koji ste mi preporucili, da radi stabilno bez beda? pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što kaže koljega Jelc a i ja se potpuno slažem s njime avaka ATI-ca se drugačije kloka. Imao sam prilike isprobati po par istih kartica od istog proizvođača i svaka drugačije. Tak da-TEST, TEST i samo test daje odgovor na tvoje pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Niti jedna koju sam imao u kompu se nije isto clockala. A nije ni rijedak slučaj da se ista grafa na različitoj konfi clocka drukčije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Eto stavio cooler na graficku: Thermaltake extrime giant III i sadmi graf. stabilno radi na 550/720 ![]() Cini mi se da je to ok. Eto.... kak se vama cini! prije je isla do 535/680 3dmark05 score: 1791 Koliko Vi imate sa svojim konfama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nije ne znam šta, ali je prilično. No važnije je da ti sad grafa radi na puno nižim temperaturama. Ipak, ako želiš da ti nastavi raditi ona, a i ostale komponente promjeni napajanje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|