Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.03.2009., 22:18   #1
ivanb
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Gamepad do 300 kn

Planiram kupiti gamepad pošto se ovaj smartbox pokvario. Najviše igram spotske igrice(Pes,2K9) i aute(Grid). Koji mi preporučate gamepad da je sigurno dobar i da je najvažnije precizan. Ne igram igrice baš na analog nego na one strelice pa oću da bude precizne. Ja sam mislio kupiti PS2 gamepad i spojiti ga preko ovog konvertera na PC, jer je od PS2 gamepad poznat da je precizan, to bi me došlo ukupno 280 kn. Drugi bi izbor bio taj Logitech RumblePad II. Ako znate neki bolji od ova 2 javite, znaći do 300 KN. Budite iskreni u odabiru. Hvala!!!
ivanb je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2009., 10:27   #2
fratartucko
Just married!!!!

fratartucko's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Onak, u temi ispod imaš navedeno 5-6 najpopularnijih gamepada i detaljna iskustva korisnika, i svi su ispod 300 Kn, ali naravno, ko još ima vremena čitati, najlakše je opalit novi thread
A na dnu siga pročitaj moju preporuku....
fratartucko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.04.2009., 00:20   #3
ivanb
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Za tvoju informaciju, čitao sam. Ali opet se nemogu odlučiti koji kupiti, a i ne služi gamepad svima za isto tj. ne igraju svi iste igrice. Ja se dvoumim između PS2 gamepada(+ ovaj konektor koji košta 60 kn), Logitech Rumblepad 2 i Logitech Chillstream. Kao što sam rekao igram uglavnom sportske igre i aute( npr. Grid) i to uglavnom sportske bez analoga. Vidim da ih dosta govori da je za sportske najbolji PS2 gamepad. Molim vas iznesite nekoliko komentara za odabir između ova 3 gamepada.

ivanb je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno