|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Mode Com FEEL 400W Problem
Problem: grafa mi se povremeno gasi, Raid kontroler zna otkazat Sve komponente su testirane mnogo puta, sve radi 100% Da li mi je napajanje preslabo??? Konfa:AMD Athlon 3000+ (standard cooler) GIGABYTE GA K8N51GMF-9 Seagate Baracuda 160GB x2 (RAID) LG dvd rom IDE Pioneer Przilica IDE nvidia 8800gts Dodatak: 2 coolera na kučištu, 2 neonke Da li postoji software koji pokazuje kolko Wata komp troši?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne postoji takav softver, ali možeš pomoću Everesta vidjeti napone. Po meni, to je napajanje dosta knap iako mislim da nije ono problem. Savjet: posudi od nekoga jače pa probaj s njim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Za Boga dragoga daj to napajanje mijenjaj za nešto kvalitetnije.To napajanje je ok ako imaš uredsku ili low end konfu ali sa 8800GTS i 2 diska to napajanje je preslabo...Fortron 400W ili Chieftec 450W bi to trebao pogonit kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nazivno to napajanje treba tjerat to sve ali problem je kaj je taj ModeCom smeće od napajanj akoje nema ni približno 400W snage a i ono kaj ima daje katastrofalno loše napone Tak da pod hitno kupi neko kvalitetno brand napajanje snage 400-450W dakle neki Fortron, Chieftec, Sharkoon,.... btw everestom neće dobit stvarno stanje napona jer ne zna koliko mu senzori na ploči lažu taj komp pod max opterećenjem troši brat bratu 150-200W max
![]() |
#5 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Mozda on i moze to pogoniti,ali kao sto Wolverine kaze,naponi su mu katastrofa...Pa kad se optereti (a vjerovatno bude 90% njegove snage) pocnu naponi padati,i eto,ode sve.. Mijenjaj to za neko kvalitetnije napajanje dok ti je jos uvijek sve zivo ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ock.. zahvaljujem ljudi dosta ste me informirali.. Može Lock!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|