|
![]() |
#1 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Acer 5315, slupan LCD - kako prebaciti sliku na CRT?
Dakle dosao mi je jedan Acer 5315 sa slupanim monitorom. Na Windu, EEEu i ovom laptopu sto stari ima jednostavno ustekam VGA kabl u lap i pritisnem FN+F5 i on mi baci sliku na CRT. Kod ovog Acera 5315 to ne radi bas kako treba. Dok mi prikazuje POST screen vidim ga na CRT-u, dok sam u BIOS-u imam sliku na CRT-u, dok dize Win (dok ona crta pici dole) imam sliku na CRT-u. Cim udje u Win nema vise slike na CRT-u (no input signal). Stisnem FN+F5 nista se ne desava. FN taster radi jer mi posalje lap u "stand by" rezim u kombinaciji sa F4. Na njegovom monitoru nista ne vidim tako da ne mogu nista podesavati u control panelu. Postoji li jos neka mogucnost osim FN i control panela? BTW Mjenjanje LCD-a na lapu ne dolazi u obzir jer je preskupo. Ako uspijem nekako baciti sliku na CRT, lap ce dobiti drugu namjenu, a LCD ce biti sa njega skinut motorkom ili nozem za hljeb (onim reckastim ![]() ![]() Hvala! ![]()
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mozda glup prijedlog pa nemoj kamenjem odmah ![]() recimo da instaliraš neki program za remote desktop? pa preko LAN-a podesiš sve (kao da ti radi taj originalni ekran), i onda upališ opciju da šalje sliku na CRT. ja koristim ovaj program, http://www.networklookout.com/employees_pro.htm evo slike kako to izgleda npr: ![]() ![]() instalira se u par klikova (probaš na nekom drugom kompu proceduru, zapamtiš koliko puta stisneš enter, tab, i kada upisuješ username i pass onda to ponoviš doslovce na tom lapu, i voila, imaš remote pristup preko lan-a) ne moraš tražiti ništa po torrentima ![]() već bu ti i ovaj trial poslužio, jer je jedini limit 30 dana, sve drugo radi. a možeš i poslati 'remote help' invitation i iz winsa, npr, možda radi i kod tebe ![]() widnows tipka na tipkovnici, pa slovo 'H', 17x tab, 2x enter, upišeše svoj mail, enter, 2xtab.. ma skužit ces sam dalje ![]() samo je u ovoj 'ugrađenoj' opciji bed što kada se želiš spojiti, onda imaš limit od xx sati nakon što si poslao pozivnicu, pa recimo ne vrijedi za tjedan dana. I moraš stisnuti OK na lapu svaki puta(vjerojatno isto putem entera) a ako staviš onaj program sa linka gore, ništa ne radiš kasnije na lapu, i imaš pristup 24/7, nije ograničeno. eto, to ti je moj pristup, možda se čini kompliciran, ali do sada bi već osposobio crt na taj način, što je cilj. ![]() prije nego da čekaš da ti netko javi neki magičan shortcut putem Fn tipke....
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 13.04.2009. u 14:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
|
TomRi zahvaljujem na prijedlogu, probacu po potrebi. Nasao sam razlog problemu. Driveri za graficku, nabijem ih na *****. U VGA modu radi kako treba (sa win generickim driverima) (Hvala Domy ![]() EDIT: Evo problem je rijesen reinstalacijom drivera iz VGA moda. TomRi i Domy, zahvaljujem vam jos jednom obojici na pomoci.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 10.04.2009. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
link? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
|
Bio je mrak, sutra idemo u akciju. ![]() Palo nam je na pamet još ideja u međuvremenu, imam osjećaj da bi moglo biti i krvi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|