|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Vemil-Split: nije provala, pa...
Dođen ja tako danas doma s posla, upalim komp., a kad ono ne mogu na net (ADSL). Šta li je, modem, mrežna? Pod hardware-om nema konflikta, ali kažem, idem je izvadit i pogledat. Na prvi pogled ništa nije bilo izgoreno i vratim je natrag. Eeee, sad je više ne prepoznaje. Kažem dobro, znači ti si problem. Zovnem Ve-mil. U Splitu, jasno. Jer, kartica je pod garancijom. Objasnim ja momku problem, a on da neka dođem. Ja tamo, kažem, možeš li je isprobat. On meni, da di mi je račun. "Jebiga, zaboravija san". Kaže, da kako se zovem. Ja kažem, on pogleda u komp., donese novu karticu, bez da je staru i provjerio, da mi je i kaže: "eto". I ja odo. E sad, poanta je u slijedećem. Kartica je nova koštala pišljivih 49 kuna. Međutim, te sam pare imao sa sobom u slučaju da se odulji. Ko će bit bez neta par dana?! Nije bitna lova, nego postupak. Frajer mi zamijeni karticu bez problema isti čas. Bez provjere. Bez onog "ostavi je da se testira, pa ćemo ti se javit nakon xy+2 dana". Kažen van ja po ko zna koji put, ta ekipa doli je zakon. Da znate, vi iz Splita.
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam imao slično iskustvo s ve-milom u Zagrebu, došao sa Kingmaxom (koji je bio ispravan, ali se klao s pločom), tip odmah zamijenio skoro bez ikakvih pitanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I ja isto, vracao memoriju mojom greskom koja je bila ispravna 2 puta i oba puta su zamijenili ![]() Bile su mi pretjerane klatencije u biosu sto sam kasnije shvatio ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
i onda nek netko veli da su naši dileri šljam i lopovi, pa i ja bi poludio da mi svako malo dolaze pacijenti sa svojim fix idejama.... Mi smo bolesnici kaj svako malo guramo šraufencigere u komp i stalno nekaj hebemo po njima....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Milsim da je sa Zagrebom problem kaj su tu i Wc mil i HGshrot preveliki ducani a sto ja ducan veci to je kupac manji. Da se razmeemo zan si u WC milu u ZG desit da tirijese nekaj odmah al to je nazalost iznimka
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
mislim da je u pitanju to sta kosta samo 49kuna i uvatia si ih kad nisu ustali na livu nogu... meni nisu dobri, tipicni prodavaci koji rintacju cili dan i j*** ih se za kupca ps/ poznam jednog od njih najbolji u splitu mi je lik iz tehnicar-informatike a dobri su i pnp,tron,integra... to mislim na osobe koje rade tamo, mos snjima pricat sta se tice cijena... druga prica...
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A ne znan šta bi ti reka'. Malo san ih češće puta onda uvatija "na livu nogu". Jer, mijenjao sam dosad jednog NEC-a, Plextora, pa ovu mrežnu... Nikad problema. Robu koju sam kupova' naručivali su odma', nikad problema, sve stizalo na vrata. Mislim, kod ovakvih stvari ne bi ni tribalo bit problema, ali kako se danas radi na svakakve načine, nije uopće čudo da bude problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|