|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
punjenje cartridgea?
jel zna tko nekog u zg ko se tim bavi? gugl je tiho a firma kod koje sam radio to sad je preselila bez traga... puno jeftinije izade.. za nekih 100kn sam uzeo tinte i onu injekciju za punjenje prije godinu dana, evo sad je tek ponestalo heh |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
bump |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
ASUS A3500N Centrino 725 1.6GHz, 15"(1024x768), 4X +/- DVD-RW, HDD 60GB, DDR 512MB, Li, Fax/Mod, LAN, IEEE1394, 4xUSB2.0, 0.35 millijuna pixela integrirana video camera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bran. 19.05.2006. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo samo da znate svi iz zagreba - importane galerija u prizemlju. ak uđete s vlaške samo ravno i zadnji ducancic s lijeve strane. "pc nesto". imaju sve zivo, od kutija za cd-e (jeftinih), dvd-e, prazne medije, papir, slusalice, mikrofone, nove tinte za sve vrste printera (povoljno) pa i punjivu tintu. za 70kn 3 bocice sa svom opremom + bocica kemikalije za ciscenje. do vrha sam ga napunio sa 1/4 bocice. (crno bijelo ofc). uglavnom, ako vam treba, neznam kako moze biti jeftinije od toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
joj znam da dizem ovo iz mrtvih, tak da sory, al googlam i jedino kaj se cinilo obecavajuce je ovaj link tu... prijateljica ima ovu HP kopirku i boje su joj preskupe...gledo sam po oglasnicima al cini se da nitko to ne puni vise... pa neznam dal je jos uvijek aktualno to u imortane galeriji da ju tam posaljem il ima neka nova fora kak jeftino doc do tinte?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Imaš istu stvar i z HP http://adriatix.hr/A_PROIZVODI/A_pro...SCN5427_LL.jpg http://adriatix.hr/A_PROIZVODI/A_pro...SCN5430_LL.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ako zelis puniti sam onda nadji negdje InkTec tinte, skuplje su od ostalih, ali im je kvaliteta ispisa gotovo ista kao i original (ili je bar bila dok ih HP nije potuzakao zbog povrede patenata - ja sam prije nekoliko godina kupio pola litre i nisam jos potrosio ni pola). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovo je vjerovatno vec bilo, ali ako neko hoce da puni ima ovdje za svaki tip printera tacnu poziciju rupica za svaku boju. http://www.refillinstructions.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Isto tako je dobro znati da postoje 3 klase tinte ovisno o recepturi 1:Premium ili Profi klasa 2:Standarna ili univerzalna( rastezliva klasa) 3:Ekonomska klasa Kako prepoznati koju ste klasu tinte kupili. Jednostavno Ekonomska klasa nema mirisa. I ima super ubitačno povoljnu cijenu. I njime su ponjene zamjenske kazete. Porijeklo Asia. Može biti iz EU ili asia sirovina. Standardna klasa>> Često pokriva široku paletu printera i ima blagi slatkasti miris. I njome se pune kazete sa EU deklaracijom. Često zna biti USA ili i Asia porijekla sa EU naljepnicom jer se radi u Asiiji iz EU sirovina. Premium ili Profi klasa ima intenzivan miris. Radi se za svaki printer posebno a miris govori da je bogata otapalima što pospješuju cirkulaciju i formiranjem kapljice te sprečavaju zgrušnjavanje. Koriste je svega par firmi za punjenje vlastitih premium proizvoda. Isključivo EU porijeklo. Razlika u cijeni između ove tri klase može biti 1: 5 a i više za istu stvar. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|