|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() pozdrav... imam hp 6730 i na njemu xp profesional sa sp2 i drajverima... radi sve osim usb portova... dali mozda znate u cemu je problem i koji drajveri mi trebaju da rijesim taj problem ako je uopce do drajvera ??? unaprijed hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko dugo ne rade ti portovi tj. od prvog dana ili su prestali samo od sebe? Ako su odjednom prestali raditi, vrlo vjerojatno je do matične ploče tj. treba to reklamirati. Savjet je da si nabaviš neki Linux live distribuciju (npr. Knoppix) i probaš da li rade s njom. Ako ni s njom ne prorade, nosi na reklamaciju. Za njih je zadužen čipset driver. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...tem=ob-62085-1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
od pocetka ne rade... a sad cu probati s ovim drajverima pa javim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je USB kontroler isključen u BIOS-u?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
sve radi.... driveri za chipset su sredili stvar... hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav svima, danas sam dobio dotični laptop i sve super, kad primjetim da je tipkovnica na desnom dijelu "klimava". Skidam hpu sve s neba jer čekam već taj lap neko vrijeme i kad mi je došo, došo u defektu. Sad, pitanje jel ko imo taj problem i jel to uistinu problem il se da nekak riješit bez da idem na servis jer mi se fakat neda furat do tamo i čekat još tjedan dana za servis il kaj već rade tam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U kojem smislu 'klimava'? Uvija se pod pritiskom prstiju dok tipkaš? To je normalno za jeftinije lapove. Koliko para - toliko muzike.
![]() |
#8 |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Neznam dali je to normalno ili ne..ali ja imam istoga i tipkovnica je odlična..ma cijeli lap je vrlo kvalitetno napravljen,ne grije se,nemam nikakvih problema sa driverima.Jako sam zadovoljan njime. Edit:upps,my bad..mislio sam da se priča o 6830..sry |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam hp6730s zanima me sta je posrijedi.Ako ukljucim slusalice na lap top nece da mi rade i ne cuje se zvuk iz pojedinih operacija programa,ili cuje se ili slusalica ili od zvucnika, drugo ako koristim messenger pa ne cuje se isto zvuk iz slusalica samo na zvucnike. Inace koristim vistu ultimate 32 je xp nisam mogao instalirat nije islo. Hvala lijepa za odgovor ko mi moze pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Instaliraj drivere za audio sa HP sajta i podesi opcije kako god želiš (mala ikonica u trayu za audio). Može ti automatski gasiti zvučnike čim uštekaš nešto u prednji audio port ili ne ako to ne želiš. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|