|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() molim vas da mi pomognete nekako oko ovog problema..spajanjem laptopa i lcd,uspio sam dobiti samo sliku desktopa na lcd ali nemam ikona..probao sam sve moguce postavke podesit ali uzalud NISTA! kaj da jos napravim? koje su mi mogucnosti? hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
bit ce da ti je namjesteno extend my desktop umjesto copy ili clone...desni klik na deskoptu, properties...advanced...odaveres tv out ekran i dojlje imas za stavit kvacicu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
clone desktop a ne extended. i to podesiti u drajverima. iako imho extended je ustvari ono sto se trazi kod dual screena. odvuces film na drugi ekran pustis ga a na laptopu surfas.
![]() |
#4 |
Registered User
|
probao sam naci gdje se to namjesti medju driverima ali nisam nasao da mogu istu sliku imati i na laptopu i na lcd-u..ovako da da recimo povlacim ikone sa jednog ekrana na drugi to mogu...imam samo extended desktop nemam ni copy ni clone,da mogu to oznacit..kak dodjem do tam.mozda sam krivo nesto radio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hvala na savjetima..sve radi..dobro ste sve rekli,samo ja imam malo drugacije postavke.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|