|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Muke po iPodu i iTunesima
Otkako sam dobio Touch ne prestaju me mučiti razni problemi...Prvu stvar koju sam uočio je kod prikazivanja crne boje na videima (što se zna katkad dešavat zbog male rezolucije ili loše kvalitete videa al to kod mog Ipoda je skoro uvijek), a poslije kad bi neki video stavio ne bi ga mogao normalno pogledat jer bi u određenom trenutku nestao zvuk i scrashao se do glavnog menia. Često se također znalo dogodit da i pjesme ne želi pustit ili bi ih samo pustio do pola. Čuo sam da je to sve zbog problema synca, te da bi kupnjom USB kartice stvar bila rješena. No, ono što je sad najviše brige stvorilo: Kako sam išao stavit nešto novo od stvari na njega označio sam slučajno na listi video kojeg sam prije pobrisao. Međutim, zbog toga nisam sumnjao da bi se moglo išta desiti. No, kasnije kad sam uzeo iPod sa sobom i krenuo upaliti pjesmu koju sam silno želio poslušati, ugledao sam prazan ekran na kojem je stajalo No songs, zatim sam kliknuo na ikonu videa gdje me isto takvo što čekalo -_- . Pošto sam mislio da se radi o nekakvom softwareskom bugu išao sam napravit System Restore, no tada se error pojavio nakon kojeg pak iTunes više nije mogao prepoznat iPod... Na appleovoj stranici o problemu konekcije piše da bi trebao reinstalirat iTunes, što sam napravio negdje već 10 puta, al nije pomoglo. iPod nemrem koristit jer traži da ga se porihta preko iTunesa. Ima li tko ikakvu soluciju ili da ovo najjednostavnije pošaljem u servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Probaj ipod prebacit u recovery mod pa onda restorat sa zadnjim fwom 2.2.1 , znaci drzis 10sec power+home tipku , onda pustis power tipku a jos 8 sec nastavis drzat home tipku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
U trenutku kad sam pustio tu home tipku pojavilo se na iTunesima Waiting for iPod, no nakon nekih 2 minute je javilo za unknown error (1601), koji se baš bio pojavio prilikom System Restorea tad. http://support.apple.com/kb/TS1275 - ovo sam sad našao al sumnjam da će mi išta od toga pomoći jer sam sve skoro isprobao ![]() Zadnje izmijenjeno od: xEnomania. 27.03.2009. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |