|
![]() |
#1 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Zmrzavanje računala tokom downloada
Znači kako i sam naslov govori, kad stavim skidat torrent i odem od kompa nakon 5-10 min se smrzne i jedino ga mogu resetirati, ako nešt radim na kompu i skidam onda se ne smrzava, ili ako naprimjer skidam i u pozdaini osatvim neku igru raditi onda se ne smrzne, u čemu je problem? Problem se počeo javljati prije tjedan dana? btw.Format nije pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ima li sto u event vieweru kakvih errora pod system?Ajde provaj izvadit jedan keksic tog patriota i ostavi samo dva (prolaze li oni memtest?) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
malware neki vjerojatno. pročisti sa spybot s&d.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kak si spojen na net ? Ja sam imao slične simptome i krivca našao u wireless kartici (Edimax 7128g, Ralink čip). Kad je krenuo bilo kakav jači download (stotinjak konenkcija na torrentima), komp se jednostavno zblokao. Ubio sam DHT, peer exchange, smanjivao dopušteni broj konekcija u utorrentu, pa onda u windowsima isključio tcp autotuning, povećao halfopen limit, probao druge drivere za karticu (starije, novije), poisključivao firewalle na routeru i u windowsima, ništa nije pomoglo. Ide, ide, pa stane. Nikakvih erorra u event vieweru, samo se smrzne. Net na drugom kompu (žica) normalno radi. Ponašanje je izgleda karakteristično za Vistu/Windows 7 x64, makar sam vidio da su ljudi s Ralink wireless karticama (RT256x/RT61) imali problema i na *nixima i macovima. Uglavnom, spojio sam se žicom na router (Thompson 780wl) i sad sve škljaka kak treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|