|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
HP- 8710w 6500kn Ali???
Evo cuo sam i za ovaj laptop HP- 8710w 6500kn , izgleda mi super sve ali samo mi je mislim 17" veliko, posto sam planiro igrati igre ali sve vecino stare directx9 npr Diablo 2, neverwinter nights...., pa mislim da je to mozda i povelik ekran U prvobitnom planu mi je bio hp 6730 b, zbog velicine ekrana 15" ali problem je graficka Mobile Intel GMA X4500 HD graphics i jamstvo 12mj. E sad me zanima vase misljenje kakva graficka HP- 8710w jer ja se u to ne razumjem notebookcheck, Da li cu na njoj moci igrati Battlefield 2 na high i guild wars i counter strike source, a ako to mogu i na hp 6730 onda mi je sasvim i on dovoljan. Ili ako imate vi neku preporuku sa 15" monitoro WSXGA+ antio glare wide angle u okviru ove cjene da ispunjava zahtjeve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovaj HP Workstation je OK, na njemu ćeš moći igrat navedene igre. Ako možeš pogledaj neki sa 8600/9600 grafikom jer je Quadro više za PRO korištenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Dobro kaj sad igraš, starije rpg-e ili novije pucačine???Uf kaj volim kad postaju tak super posložene upite ![]() IMO kaj god da igraš, ljepše je igrati na većem ekranu, pa si pogledaj i Dell studio 17, unutra je 3650, ili škicni Acera 7730, kod njega veselo kucka 9600m gt.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Na navedenom lapu ćeš bez problema igrati to što želiš i daleko je bolja kupovina od ovih ostalih preporuka (premda je malo možda preozbiljan za igranje, ali bolja kvaliteta izrade, magnezijsko kućište i slične "sitnice" vrijede tih novaca).
![]() |
#5 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Inače, ova grafička je pokupila vrlo dobre rezultate a iz iskustva znam (hp nw8240) da quadro fenomenalno tjera igre.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|