|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
TV kartica za sitne pare
Evo ovako... Klasičnu karticu bez ikakvih dodatnih funkcija. Kako nisam u ovo nimalo upućen može li mi netko reći dali ja mogu gledat htv 1,2, rtl i novu bez nekakvih dodatnih uređaja ? Mislio sam kupit TV tuner, LEADTEK, TV2000XP, PCI jer košta svega 200kn... a kako trebam karticu s dodatnim funkcijama već samo za gledanje povremeno big brothera i simpsona mislim da je kartica dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Slažem se, ja ju imam i čist je O.K. kartica
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: TV kartica za sitne pare
Citiraj:
Uglavnom sa jednom od ove dvije nemozes pogrijesiti. Kad kupis TV tuner sigurno ces poceti i snimati program sa TVa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa valjda Expert ak piše na kraju naziva XP
![]() |
#5 |
(°_°)
|
ja sam imao experticu, i toplo ti je preporucam. prodao sam je dosta davno za 300kn, sad je vjerojatno jeftinija... inace, daj tih 100kn vise u odnosu na neku g-tech ili sl. ... vjeruj isplatit ce ti se kad neces morat postati 10poruka na forumu "a zasto ovo ne radi ![]()
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Koliko sma ja skuzio, to je okljastrena Deluxe verzija tj. nema daljinac i mislim nema FM. Nemam pojma kakva je kartica, vjerojatno je vise nego dobra za tu lovu ako joj je slika kao i kod jacih verzija.
![]() |
#7 |
(°_°)
|
moja je imala i jedno i drugo. cinimise da je razlika u nekom 9-bitnom, 10-bitnom dekoderu.. ili sam ja imao deluxe verziju, vise neznam ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Oct 2004
|
Imas tri verzije te kartice, prva (ona koju ti spominjes) je najjeftinija i dolazi bez daljinskog i fm-a, druge dvije su deluxe i expert vrlo slične kartice s tim da je expert nešto bolji jer koristi nešto noviji (kažu i bolji) čip |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
zašto je onda deluxe skuplji?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
imam deluxicu. raylika prema expertici je ta sto ne dodje s teletekstom. naravno da s novijim softwareom skinutim s stranica leadteka dobijes i teletekst. super je taj tuner i kupi ga slobodno.. iako preporucam V/Stream , 275 kuna u hgu dobijes i daljinski i in i sve sto ti treba instalirao sam ih hrpu i super rade (cak i u linuxu)
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
BTW site od kworlda je koma, nemozes procitati koji je tuner i dekodeski chip na kartici, a o nekoavom dovnloadu zaboravi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |