Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.03.2009., 17:16   #1
kyrie
beggar on a beach of gold
Moj komp

kyrie's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
uTorrent radi, internet ne...

dakle, sve je pocelo prije par dana dok san na netu nesto trazila i odjednom mi vise ne otvara stranicu, probam refresh, nista. pise da je mjesto pronadeno i da ceka odgovor i tako samo stoji. ne mogu niti jednu stranicu otvorit, a za svaku mi kaze isto.
istovremeno mi ni msn ne radi vise, ali utorrent i limewire uredno rade. skenirala san kompjuter vise puta, cak san i formatirala windowse, jos uvik iman isti problem. ima ko neki savjet?
unaprid hvala.
kyrie je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2009., 17:25   #2
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor kyrie Pregled postova
dakle, sve je pocelo prije par dana dok san na netu nesto trazila i odjednom mi vise ne otvara stranicu, probam refresh, nista. pise da je mjesto pronadeno i da ceka odgovor i tako samo stoji. ne mogu niti jednu stranicu otvorit, a za svaku mi kaze isto.
istovremeno mi ni msn ne radi vise, ali utorrent i limewire uredno rade. skenirala san kompjuter vise puta, cak san i formatirala windowse, jos uvik iman isti problem. ima ko neki savjet?
unaprid hvala.
A na čemu zapne MSN-ov troubleshooter?
generic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.03.2009., 17:34   #3
kyrie
beggar on a beach of gold
Moj komp

kyrie's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
bude oni zeleni znakic kraj svih osim kraj IE's offline setting, key ports i wireless. i onda on ide to popravit pa se kraj key ports pojavi zuti usklicnik i kaze da je 'failed to connect to the service'.
zanimljivo je da kad tek upalin komp sve radi dok 1. put ne zatvorin mozillu/IE, kad je ponovno upalin vise nece da otvara i onda mi se i odjavi iz msn-a.
kyrie je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno