|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Mnei bilo dosadno pa odluci ja vidit kaj ima smjesnoga na smjesnom siteu, i nabasao na OVO: "So, we will review the GeForce 6200, and do it with pleasure. We are excited about the product. However, we will do it with our usual attention to detail, and will take the time to evaluate it properly. Not because we can't rush a review out and be like everyone else. We'll take the time to do the right thing because that's no less than the consumer deserves. " tuto kompleto link>http://www4.tomshardware.com/column/20041011/index.html : lol2 : : roller : : roller :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moram reci da je ovo bio jedan od jacih smjehova veceras gg tom ![]() ROTFL!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
LOLčina ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
hmmm, ok, LOLLLLL
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ukratko,toms hardware se napizdio na ATI i NVIDIU jer im daju kartice na test zadnju sekundu ,i onda nemaju vremena testirati kartrice do kraja kako treba, i sad su se naljutili na njih pa im jebu mater. To bi bilo ukratko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma smješna je njihova umišljenost i podizanje samih sebe u nebesa, te debilne izjave tipa: "mi nismo kao svi drugi,mi smo najbolji"....zato je isus taj dio i bold-ao Grubi prijevod (ako možda nekom tako više odgovara) : "Međutim MI ćemo to napraviti sa SVOJOM uobičajenom pozornošću na detalje i uzeti vremena za pravilnu (detaljnu) procjenu. Ne zato što MI nemožemo požuriti sa recenzijom i biti kao svi ostali. ( ![]() dakle klasično....JA , JA ,JA najbolji prije svih.....svi ostali su smeće itd. samo još jedan dokaz da je tom's ništa drugo nego veliki plaćeni oglas koji radi takozvane "consumer review's" u kojima su glavni testovi sandra i pcmark.....a pošto im očito nvidia i ati nisu neko vrijeme poslali kuvertu...sad su se malo uznemirili pa prenemažu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
P.S. Ovo je samo rasprava,nikakva ljutnja de dolazi u obzir jer dolazim s palicom ako neko zapocne neku svadju. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Teško je nači pošten site koji bude to sve odradio pošteno i bez nekih svojih interesa u tome. Očigledno je da velika večina njih radi na principu "kuverte" i to se zna. Tako sve te testove se treba i mora uzimati sa zadrškom jer nisu objektivni. Evo pogledaj samo testove ovdje. Svi znamo da PCE nije neki tamo sajt koji radi testove i dobije "kuvertu" ako proglasi neki komad hardwera odličnim a opet ima dosta kritika od upotrebljenih testova do možebitne priveženosti određenog recenzenta određenoj firmi (ne iz razloga "kuverti" nego eto tek tak na osobnoj razini). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
zašto bi se ljutio na "kvalitetnu" kritiku ![]() kod mene je ta vjerodostojnost pravi problem kod toma....jednostavno im više ne vjerujem.... a "što više i što jače" nije uvijek najbolji način za napraviti review (jer su česte malverzacija i štimanja) IMO meni više odgovara da je to odrađeno sa posebnom pozornošću za svaki detalj...jer nisam tip koji samo skoči na rezultate testova i conclusion ![]() recimo način na koji digit-life radi review-e grafičkih kartica (npr.) mi se sviđa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
spaseni smo... ![]()
|
|
Oglas
|