|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Microsoft Excel 2007
Ljudi, počelo je neki dan, do tada sve 5 ! Samo u meni vrlo važnom dokumentu, copy - paste ne radi više kako treba ! Počelo je sa malim zastajkivanjem, pa do čekanja od 5-6 minuta, cijeli kompjuter se "zamrzne", probao sam file otvoriti u 2003 i radi normalno ![]() Odinstalirao 2007 instalirao ponovno, i opet isto .. Copy paste, pa makar jedne čelije traje i traje ! Kao da je cache pre pun, ne mogu objasniti, on to napravi, ali piše mi gore not responding, i čekam par minuta .. a to bi trebalo biti instant. Ima netko neku ideju, savjet, našao sam ne netu ima par ljudi kojima se isto događa, ali nisam našao rješenje ! Ponovna instalacija operativnog sustava ne dolazi u obzir. Evo točno ovo mi se događa: http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-3307267.php Zadnje izmijenjeno od: Kova. 20.03.2009. u 18:23. Razlog: Hm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ovo je nevjerovatno.. priznam da imam komplicirane formule: =IF(D1087="D";IF(M1087<>"";(N1087+N1088+N1089-T1087)/SUM(L1087:L1089);"");IF(M1087<>"";(N1087+N1088+N1089)/SUM(L1087:L1089);"")) Ali evo par podataka ! Sve što radim do 1100 retka svog excela, radi instantno. Na 1101, mogu copy paste, ali već mu treba sec dvije, sve ispod toga sve duže, ali na potenciju, pa za par redaka dolje copy paste traje par min i timeouta mi Excel ! Zanimljiv je podatak da samo zeza na 1 koloni, dakle sve ostale kolone mogu normalno copy pasteat i ispod 1100 retka ! Radi sve ok ! No ako tu dotičnu kolonu u kojoj su postotci, ako pobrišem sadržaj i formule, promjenim FORMAT ! I dalje copy PASTE NE RADI ! Edit: Kopirao sam par čistih backgrounda, dakle čelija u kojima nema ništa, ali su format: Precentage, i moj background .. I par copy pastea i dogodi se isto, bilo kojem dijelu Excela ! Poslao sam čak i frendu, isto mu se događa ! Prazne čelije bez ičega unutra, .. mogu se overwriteati sa praznima od bilo kuda (čistim excelovim praznim čelijama) to radi, ali kopi njih i paste na prazne traje urnebesno dugo . Stvarno ne znam kakav je ovo bug, no zeznuto je. Mislim kakvi su to errori ? O čemu se tu radi ? Probat ću maknuti i formating pa provjeriti, here we go: nope, dakle počistio sam te čelije, na sve moguće načine, dakle delete, formating promjenio da nije postotak u general, maknuo border i pozadinsku boju ma sve sam maknuo, i copy paste i ne radi ! Moja neka verzija.. E sada ovako, mislim da se do tog 1100 retka dogodilo slijedeće, pošto imam komplicirane formule, a uvijek sam kopirao donju čeliju sa prve gornje ! mislim da se nije pobrisalo to, tj. da je Excel nekako zapamtio sve te copy pasteove. Primjer: A1 A2 A3 A4 A2 je copy paste A1, A3 je Copy Paste A2 (koji po meni ima zapamćen copy paste A1) ... i tako do 1100 (e sada zašto je copy paste, jer nisu baš jednaki, pa sam uvijek sa prve gornje iste kopirao ! JE li to moguće da je to problem ? JEr eto ako kopiram samo 1 čeliju ispod 1100 i stavim u novi excel, i postavim ju da je potpuno identična sa ostalima, .. i dalje ju ne možete kopirati baš okolo tj. prvo dugo treba, pa sve duže i na kraju timeoutovi i sve živo. Zadnje izmijenjeno od: Kova. 21.03.2009. u 13:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|