|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Stoji na Loading your personal settings
Dobio sam stari komp s kojeg sam trebao ukloniti W32.SPYBOT.WORM virus. Na netu sam našao da prvo instaliram superantispyware program i skeniram s njime. Tražio je reboot i to sam napravio. Nakon toga sam stavio malwarebytes i skenirao s njime. Tada je tražio da se napravi reboot i dopustio sam to. Windowsi se uredno pokrenu, ali kada dođe do izbora korisnika (na kompu su 4 korisnička računa), izabere se bilo koji od ta četiri i tada piše LOADING YOUR PERSONAL SETTINGS i tu stoji. CTRL-ALT DEL ne reagira, kada se ide mišem kursor se pomiće. Probao sam otići u SAFE MOD i to funkcionira OK. Pokušao sam u LOG fileu od superantiware-a i malwarebytesa vidjeti što je izbrisano, ali ti logovi više ne postoje. Radi se o originalnim WIN XP home s sp2. System restore sam isključio odmah na startu čišenja. Dakle prije čišćenja s ova dva programa se moglo logirati kao bilo koji od 4 korisnika, a sada ne. Da li netko ima ideju kako riješiti ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Safe mode i vidi šta se sve pokreće pri startu, isključivanje nepotrebnog ili onog čega nema. Možda su sprčkani user profili, isto u Safe mode napravi novog usera i po restartu probaj ući u njega. Evo naletio na netu, ako imaš AVG onda ga deinstaliraj (isto kroz Safe mode), kad uđeš u normal profil instaliraj ponovo. Ako ništa od ovog, reinstall sa cd - a preko postojeće instalacije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Postavljanje novog usera nije pomoglo. Napravio sam slijedeće: 1. enter safe mode under a admin login. run command prompt and type netsh winsock reset catalog and push enter lol restart and login (našao na jednosm stranom forumu) 2. Napravio scan sa: superantispyware (ponovo), malwarebytes (ponovo), nod32, norton, adaware u safe modu 3. Sve što su našli obrisao. 4. Napravio deinstalaciju (u safe modu) svih programa kojima sam skenirao komp. 5. Napravio repair (upgrade) windowsa pomoću instalacijskog CD-a. I tada je bilo OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ah, ta gamad, i mislio sam da su oni uzrok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
a kako doći do safe mode-a ako mi ga ne nudi prilikom bootanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ne nudi ti boot menu kada držiš F8 prije startanja OS - a ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Na HirensBoot CD-u imas onaj ClamWin AV http://www.hiren.info/pages/bootcd napravi ga bootabilnim, digni komp i proskeniraj Clamom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|