|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Laptop i internet
Pozdrav, Imam jedan problem koji se tice mog novog laptopa Toshiba Satellite L300-1AM i adsl konekcije. Na svom osobnom racunalu imam SpeedTouch ruter koji je sa racunalom spojen preko lan kabla. Sinoc sam probao laptop spojiti na internet preko Wlana. Na ruteru sam stisnuo onu crnu tipku i pocela je svjetliti zuto narancasta dioda iznad wlan. Laptop je prepoznao Wireless konekciju, zatim sam isao na connect i na laptopu upisao pwd (koji je isti sa onim pod 192.168.1.1 home network security) Laptop se uredno spoji sa ruterom Signal full sve oke ali mi neotvara internet stranicu niti preko Internet Explorera ni Mozille Firefox. Nakon toga sam iskljucio lan kabal iz svog racunala i spojio ga na laptop napravio sam konekciju Set up a connection or network. Takodjer ista stvar sve se uredno spoji radi ali stranica se opet ne otvara.Ako nesta nije jasno imate moj xf :croxpgamer , pa bi vas molio da napisete savjete i pomognete . I da gore je xp sp2 sa antivirusom, sa instaliranom mreznom i wireless karticom , znaci sve je instalirano. (Kartice su REALTEK) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upisao si krivi pasw na laptopu. Žuto-narančasta lampica znači da ti mreža zaštićena WEP-om od 10 znakova. Taj psw se obično nalazi na naljepnici ispod uređaja i u postavkama pod 'Home networking - Wireless - Protection' (ili nešto slično, ali u tom stilu). Znači, kad lap nađe mrežu i pokuša se priključiti i zapita za pass, upiši taj, a ne onaj koji ti služi za spajanje na net i koju ti je dao ISP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |