|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() ovakou....treba mi mrcina od stroja do 13000 kuma(to mislim s pedevejon i na rate)...koja bi mi bila najbolji prijatelj nekoliko godina, bez posjeta veterinaru i ni u kom sl. preslaba za slijedece programe:: cad(auto, archi), illustrator, photoshop, premiere, direktor, flash, poser, maya, reason, blablabla...ju get de pikčr- (a i koju igricu bolju da zaigram ![]() a ja se bas i ne kuzim najbolje..ali dosad sam iskopala da bi mi procesor trebao bit..intel centrino ili p4 (nije mi bitno da baterija traje vjecnost jer bi ionako bila cesce na struji), a graficka min. ATI 9600, i RAM 512...++sto veci hard(60) i dvd przionu iako me to muci prezivjetcu i ako nije neka ljepotica... zasad mi ulaze u uzi izbor :: ASUS notebook A2500S /D HP COMPAQ nx9110 (graf. preslaba..) končar nika mi je preskupa a nada je ljepša ali preslaba..ali mi se bash sviđa...ali ne poznajem nikog ko to ima pa neznam bash... za toshibu i sony neam para a njih bi vjerojatno da imam... maloprije primjetila i ovog -MSI MS 1003 na arhiteh.u..ali nikad cula za msi? prije sam htjela gericom hollywood jer je dobar i lijep ali se vise ne proizvodi..a ostali gericomi navodno nisu dobri ?! ...i da ne duljim..nije ovo bas uzi izbor i zaboravila sam neke ali pregledala sam ovih dana hrpu sajtova i pogubila se i sad mi treba savjet vrlih strucnjaka ......help:confused: :confused: :confused:
=^..^= Zadnje izmijenjeno od: murmurr. 21.10.2004. u 04:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Mogu re 2 stvari, bejzi od gericoma i bjezi od gericoma ![]() nisu totlano smece, ali griju se, kucista su losa, i imaju dosta slabu podrsku drivera i sl. koma, a o biosu da ne govorimo...
![]() |
#4 |
Registered User
|
tenx peeps.... ![]() gericom je definitivno otpao, a ovaj amilo sam nasla s dobrom graf. tu: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...br /> ....ali svejedno se sad ne mogu odlucit izmedju onog asusa, nade končar(to jos trebam ispitat) i evo sad amila(nadam se da siemens ne radi laptope ko mobitele)....jel ima ko ekspirijens s kojim od navedenih??? ++ jel ima smisla čekat info za neke gud/beter offere(iako meni ova sva trojica zvuce dobro)??
![]() |
#5 |
Registered User
|
evo da vratim svoj topic na 1.pejđ...kad mi niko ne odgovara - buhu ![]() ![]() i da pitam jos jednom - jel neko zna jel bolji asus ili fujitsu-siemens...odnosno jel imao ko bed iskustvo s nekim od njih:confused: :confused: :confused:
![]() |
#6 |
Premium
|
Nema tu "jel koji bolji ili nije", u 95% slucajeva ako laptop radi u prvih tjedan dana uspjesno ce te sluziti minimalno sljedece tri godine. Ja bih kod laptopa ipak vjerovao poznatoj marci a ne custom proizvodjacu (Asus = Gericom = LG = Compal = ...).. Mozda si prebrzo odustala od hp-a..
![]() |
#7 |
Registered User
|
ma samo me zanimalo ako neko ima lose iskustvo s jednim od ova 2...preporucili su mi asus, s tim da mu je jedina mana sto nema servisa u hr., pa bla...e a za hpcompaq sam i ja misla da je bolje kupit njega kao marku ali sam vec od nekoliko ljudi cula da nije dobar tako da sam odustala od njega..enivej tnx ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Mislim da se trebas orjentirati na ono sto ti ocekujes od laptopa, a ne sto su drugi ljudi culi od nekog treceg.. Evo, ja osobno svakodnevno aktivno radim na jednom starijem Fujitsu-Siemensu (sad vec 3 godine) i na brand-new HP nx7010 sa full opremom i mogu ti preporuciti i jednog i drugog bez problema, ali s obzirom na namjenu jednog i drugog laptopa, i s obzirom da ti ipak imas specificne potrebe, ne bih se usudio direktno preporuciti niti jednog niti drugog (osim mozda onaj HP/Compaq, Dell, Toshiba, IBM, Fujitsu-Siemens - ja ne bih dalje od ovoga ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
|
evo opet ja...htjela sam samo podijeliti s vama na sto sam slucajno naletila i sto cu 99%kupit...pa ako neko ima nesh protiv ove to$ibice nek mi kazhe ![]() nu ga :: http://www.mds.hr/catalog/product_in...ducts_id=38294
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
joj ljuta pila je ta tošibica ![]() gore je centrino 1.7GHz i 2Mb cache-a??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
TOSHIBA SATELLITE M30X-118 Pentium 4 548/ 1024MB / 100 GB / 17" TFT / Radeon 9700 / DVD-RW / WiFi b/g / XPH pa je ljuta pilica ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ovo me zbunilo... i dalje je pila...ali nekako mi je centrino pojam kad se kupuje laptop...pogotovo Dothan |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
za 14500 kn mora bit pila |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
yup..bez pdva.....fakat onda tolko ispada...brrrr,,moratcu nest smuljat....ccc
![]() |
![]() |
#16 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
MDS ima sve cijene BEZ PDV-a. Niski udarac, obzirom da su MALOPRODAJA ![]() Seronje ... to sam skontal kad sam kupoval CD-e kod njih. Više nikada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|