|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Toshiba Qosmio F50 procesor problem!
Situacija je ovakva....nakon formatiranja XP-a jedna jezgra mi radi na 2.26Ghz a druga na 800 Mhz, zna li netko u čemu je problem, nije mi valjda crkla jedna jezgra? Postoje li neki driveri za procesor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa piše mi u propertiesu od My computera (piše mi na koliko radi jedna,a na koliko druga)....skužio sam još jednu stvar. Kad malo opteretim procesor druga jezgra se automatski pali (rastu joj Ghz). Jeli to u redu ili je nekako mogu "natjerat" da nonstop radi na 2.26 Ghz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I Intel i AMD imaju tehnologiju koja automatski smanjuje takt procesora (u svrhu smanjenja potrošnje) u slučaju da nisu obe potrebne za neku aplikaciju. U tvom slučaju, očigledno se radi o nekoj aplikaciji koja ne zna iskoristiti obe jezgre i zato je samo jedna opterećena. Nemaš potrebe da ti obe jezgre radi na max. taktu i tu nemaš šta čačkati.
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
ne brini,to ti je sasvim normalno,probaj ga ustekat recimo u struju i stavi performance na max,pa ces vidjeti da ce ti biti non stop na maxu,a kada je iskopcan iz stuje,onda laptop sam odreduje kolko ce proc raditi radi ustede energije,kada bi i postavke bile non stop na maxu,baterija bi trajala 10 min ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|