|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Asus v9520/TD Pitanja oko ove graficke
Asus v9520/TD GeForce FX 5200 128mb da li ova graficka ista valja? ima hladnjak boje "zlata" igrao sam igre , not bad, ali da li se moze clockati? i ako moze, nek mi neko objasni , imam 2 hladnjaka sa strane kucista, pa sam jednom okrenuo smjer zraka unutra a jednom vani. onaj sto upuhuje zrak unutar , direktno na graficku ide , sto nije lose po mom misljenju ![]() e sad, ako ko zna , moze li se ova graficka clockat, i da li je ok to uradit, nek mi kaze kako , |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Naravno da se moze...sve se moze clockat ![]() Grafa ti inace nije neka sreca....slobodno clockaj i izvuci sto vise mozes.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja imam V9520/T magic i clcokao sam ju brz problema na 285-400 ,može i više ali kipi od vrućine ,promjenit ću joj hladnjak pa ću ti reć rezultate. Inače s njom sam prešao i Far Cry 1024x768(bez Patcha Detalji med/Low) i Doom3(640x480 Detalji Med), ne na nekim blistavim detaljima ali kad se sve skupa uzme u obzir definitivno najboljaLow-end kartica za male novce i nije ništa štekalo, osim toga kad sam to igrao nije bila OC. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hvala ti bro puno ![]() ja sam sad dignuo 300 - 500 to sam uradio zato sto sa strane hladnjak ima koji puse u graficku plus onaj na njoj pa cemo vidjet ![]() samo ne znam kako da vidim temperaturu graficke , mozes li mi preporucit neki program?*? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
aktivni hladnjak je, boje zlata ![]() ne znam jel dobar al ...vjerovatno jest ![]() dignuo sam na 277 - 400 ne smijem vise pa cemo vidjet al sredio sam onaj problem sa temperaturom ...vrtila mi se oko 50 stepeni , sto nije dobro za ovaj procesor , i juce kupim jos jedan hladnjak , 8 km sam ga platio hAHA stavio ga pozada da uppuhuje zrak a ova dva sa strane da istjeravaju topal...i rezultati nemoguci , 35 stepeni idle ![]() hahaha ![]()
![]() |
#8 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
nešto ne štima, Ja imam pasivni, i grafička ide i preko 285/400, samo se onda grije. Neznam,ako ti dodatni hladnjaci rade kako treba onda grafička mora ići više. ako misliš da ne ide nemoj dizat, i nemoj onda mene krivit ako nešto pođe po zlu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma za proc ![]() sad je sve ok, necu dirat graficku ko je jebe ![]() kad budem imao para kupicu pro karticu i to je to ![]() uzivaj bro
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|