|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() Imam laptop Toshiba L300. Kad sam ga kupio na njemu nije bilo nikakvog operativnog sustava pa sam sad ja instalirao xp professional.Međutim, sa laptopom nisam dobio nikakve drivere ni ništa što bi mi pomoglo nakon instalacije windowsa.Pošto se baš na kužim nešto previše u sve to trebala bi mi mala pomoć.Zanima me što sad prvo treba instalirati.Service pack 1, 2 ili 3?Ima li netko stranicu di bi moga naći drivere?Kakav je postupak sa instalacijom service pack-a?Dali još nešto treba podesiti u sustavu?Nisam nikad do sad radio to, a nemam trenutno ni nekog da mi to obavi.Ne plaća mi se nekom serviseru 200-300 kuna da mi to sredi.Ispričavam se što vas gnjavim sa ovim glupostima, vidin da se vi tu bavite sa nekim većim problemima, ali nemam koga pitati za pomoć pošto u mojoj ekipi baš i nema nekih znalaca.Unaprijed zahvaljujem na svakoj pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Nisi naveo koji je tocno model http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/t...2221250|PSLB8U provjeri jos jednom je li taj model na koji sam ti dao link. Ako je tu imas njihove drivere Od Widowsa instaliraj SP 2 i 3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|