|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Loše napajanje
Poštovanje. Imam jedno pitanje i bio bih zahvalan na svakoj pomoći. Ovako, prije par mjeseci sam si složio novu konfiguraciju i nisam bio pri nekim velikim parama pa sam štedio na napajanju. Trenutno napajanje je MS PRO-550ATX. Pročitao sam da je to napajanje drljavo, a nije ni čudo jer je koštalo 230kn. Tek nedavno skužio sam da mi grafa javlja da nema dovoljno struje i da ne radi na maksimumu. Sad me zanima, ako mi netko moze preporučiti neko napajanje, do otprilike 500kn, imam ove komponente: - Procesor INTEL Core2Duo E7500 BOX, s.775, 2.93MHz, 3MB, FSB 1066MHz, 64 bit, Dual Core - Grafička kartica PCI-E GIGABYTE GeForce GTS 250 OC, 1GB DDR3 - Matična ploča ASUS P5P41D - 2 GB rama - 1 hard od 80 GB - DVD pržilicu Ako sam napisao nešto glupo, nemojte zamjeriti. Unaprijed hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
230kn? Još si ga i masno platio, ovdje na tržnici idu po 50 ![]() Evo, moja preporuka, biti ćeš zadovoljan vjeruj mi i nije da će ti držati konfu na knap, povuklo bi to i dosta jaču grafu ![]() http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6358
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A jel nema veze ako na njoj piše da je min napajanje 450W? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
A onda su si našli pravu mušteriju ![]() Puno hvala na pomoći, kupujem ga vrlo brzo! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|