|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
TV nema slike ,ima ton
pozdrav, sony star oko 9 god. kad ga upalim ima normalno ton ali se slika ne pojavljuje.Do sad sam to rješaval da sam po par puta uključival-isključival ali od jučer više ni to ne pali. Ima li tu lijeka ili je on svoje dao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Dali dođe slike za 10-15 minuta kad ostaviš upaljen tv i bude zelenkasta, crvena ledica na prednjoj strani tv-a blinka i ako da koliko puta ? U svakom slučaju 90% da je ekran dao svoje, čest problem kod Sonyja koji se privremeno rješava dizanjem napona grijanja ekrana ali takav ekran možda potraje još mjesec-dva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da , slika je bljedunjava a lampica neki puta gori mirno a njčešće blinka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
zamijenio ga sa panasonic lcd-om i tek sad vidim kak je moj sony crt imal dobru sliku naspram ovog |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Émile Flournoy
|
Da, Lcd i SD izvori se loše podnose, pogotovo kod jeftinijih uređaja. Ako imaš Dreambox 500s oni su poznati po lošoj slici. U mene se kvalteta slike dosta popravila nakon što sam ga spojio preko dvd snimaća, koji je na tv povezan komponentnim kabelom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
imam 7020 i baš nekaj razmišljam kak da dobijem bolju sliku jer 90% gledam sat tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Émile Flournoy
|
Probaj negdje posuditi YUV na scart adapter jer Dreambox reciveri imaju komponentni izlaz preko scarta, što omogučiš u meniju recivera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|