Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.03.2009., 13:10   #1
Baya69
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
mp4 converter

Bok ljudi!!!

imam problem...kupio sam sony nw-A828 i sad bih htio prebaciti na njega neki video,za to bi mi trebao neki converter..danas cijeli dan isprobavam 100 različitih i skužim da je total video converter najbolji samo se ja očito neznam služit s njim...evo ovako ja sam u nje inporatao video koji je u AVI formatu i sad bih ga ja trebao prebaciti u mp4 i idem ja na conver to: video file: Mp4 i on radi to nekih pola sata i kad završi on ga meni prebaci u MPEG 4..ali moj mp3 to neće čitati... a kolko vidim u njemu ima par difoltnih filmova koji su došli s njim i oni su u mp4 formatu i noramlno rade...
Znači pitanje je kako i s kojim programom prebaciti bilo koji video,bilo kojeg formata u mp4 da bi ga moj player mogao čitati!!!
Hvala!!!
Baya69 je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 14:37   #2
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nigdje nisam mogao naći točne specifikacije za taj sony.

Uglavnom uz total video converter možeš probati i xilisoft video converter. Ja koristim oba. Dakle moraš napraviti mp4 file. Ali kako je tebi rezolucija ekrana 320x240, moguće je da u praksi player neće playati video ako je on veći po horizontali ili po vertikali od rezolucije ekrana. Dakle možda moraš raditi resize materijala.

Moj iPod Touch unatoč tome što mu je rezolucija ekrana 480x320 reproducira materijal od max 640x480 dakle sam radi resize. Moždda je u tome problem kod tebe.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.03.2009., 08:45   #3
Baya69
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Ma sve živo sam probao!!!
evo jučer cijeli dan tražim te convertere od njih 15 tri rade ali...kod prvog mi convertira samo 3 min,kod drugog konvertira 60% a kod trečeg pazi sad ovo on ti convertira cijeli video i sad na kraju imaš dvije opcije jedna je da ti convertira cijeli video ali preko cijelog ekrana moraš imati onaj njihov logo u protivnom imaš pravo samo na 3 min...koja debilana !!!al nali ću ja pravoga...
Baya69 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno