|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
(riješeno) Verbatim prijenosni hard disk 250 GB iz T-Coma
dobio sam prijenosni hard verbatim 250 gb iz t coma.e sad kad ga spojim na bilo koji od 4 usb utora njega windowsi prepoznaju u my computer i napise removable disc (F).ima ga i u device manager i pise da je enabled sa drajverima pripadajucim.e sad problem je u tome sta ja sa tim hardom nemogu nista.kad ga hocu otvorit pise-please insert a disc into drive f,a kad ga hocu formatirat pise-there is no disc in drive f,insert a disc and try again.znaci nemogu ga otvorit niti spremit niti formatirat.komp je amd athlon 1,7 40 gb hard u njemu,grapa ati od 128mb,windows xp sp 2.Sva su 4 usb ispravna porta. No medutim kad taj verbatim prenosni disk ubacim u drugi pc i jedan laptop sve super radi,prepozna ga kao verbatim i mogu sve s njim radit.U cemu je kvaka da nece na mom kompu?jel ko imao takav problem?Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Jesi ga particionirao i formatirao preko Disk Managmenta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Nije stvar u formatiranju nego u njegovim USB-ovima, on mora njemu moći pristupiti i prije formatiranja, ista stvar je i meni bila ako bih ga spajao na onaj USB hub, ali kad sam ga spojio na USB iza na kućištu onda je sve ok. Gdje ti se nalaze ti USB-ovi na PC-u i jel imas jos koji da probas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
tocno takav problem imam i ja sa istim diskom, nisam ga uspio rijesit... ako imas na njemu podataka spoji na laptop ili sta vec i prebaci to sve sto prije evo link na moju temu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138591 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Samo da napomenem da je taj moj hard ubacen kod kolege u laptop star mjesec dana i isti je problem kao kod mene.Znaci mislim da nema veze sta mi je ploca stara. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 14.03.2009. u 16:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda tvoja ploča ne daje na usb dovoljnu struju da se hard pokrene. Probaj od nekoga posuditi Y adapter pomoću kojeg spajaš hard na 2 usb utora istovremeno tj. daješ mu duplo veću struju za rad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako radi na XP-u, a Vista je naprednija i novija - šta će mu driver? Provjeri da ti nije problem u Visti tj. tvojoj Visti. Odnesi ga kod nekog tko isto ima Vistu i ako tamo radi, problem je kod tebe.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Tako cu i uradit to je i meni palo na pamet jer Vista ima sve najnovije drivere u sebi neznam zasto ne bi radilo na Visti a da radi na XP-u! Ako bude radio kod kolege na Visti moguce da je moja vista sa vecinom izbacenih drivera radi brze instalacije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja sam rijesio svoj problem sa verbatimom.Ubacio sam usb plocicu sa 4 usb na plocu i napravio disable usb na ploci i sljaka verbatim za 5.Hvala svima koji su se trudili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
software za verbatim 250 gb portable
Pozdrav svima, dobih navedeni HDD iz t-coma, ali sam formatiranjem ostao bez software-a Nero backitup 2...Ima li netko link za dotični software i gdje ga mogu skinuti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|